Rik (Customer Service Medewerker)

Rik is een ervaren Customer Service Representative binnen de logistiek. Hij observeert de lopende orders en wanneer er problemen ontstaan sluit hij dit kort met de leveranciers en klanten. Hierbij draagt hij de passende oplossingen aan. Rik zet transportopdrachten uit richting de transportplanners. Daarnaast stelt hij tarieven vast voor spoedorders of speciaal vervoer. Rik denkt graag mee op het gebied van verbeteringen binnen de organisatie. Bij zijn huidige werkgever heeft hij hiervoor diverse awards ontvangen. Rik zit momenteel in de rol van senior en wil graag doorgroeien naar Teamleider, echter is er bij zijn huidige werkgever geen plek beschikbaar. Rik is daarom op zoek naar een uitdaging binnen de customer service logistiek met doorgroeimogelijkheden.

Rik is een spontane vlotte jongeman. Hij is nieuwsgierig naar voor hem onbekende processen en is leergierig. Rik is goed in werkzaamheden organiseren en het overzicht bewaren. In stressvolle omstandigheden blijft hij dan ook rustig. Hij analyseert processen en aan de hand van deze bevindingen zal hij verbeteringen aandragen. Hij is duidelijk en efficiënt in zijn communicatie en is recht door zee. Hij is loyaal naar zijn werkgever en is ervan overtuigd: “wie goed doet, goed ontmoet”.

Rik heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Order proces volgen in het systeem
  • Bij problemen contact opnemen met de klanten en deze problemen oplossen
  • Transportopdrachten uitzetten naar de transportplanners
  • Direct contact onderhouden met leverancier betreffende producten en voorraden (veelal Engelstalig) 
  • Verbeterprocessen aandragen, zoals het aanpassen van het labelsysteem .
  • Diverse awards ontvangen voor het aandragen van verbetermogelijkheden
  • Speciale transporten regelen en de daarbij behorende tarieven vastleggen
  • Teamleider van het dedicated project team geweest. Aansturen van 12 warehouse werknemers en het maken van roosters en de vakantieplanning

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift. Frans redelijk in woord en geschrift. Spaans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

FSCM, Sterling, Sharepoint, Kellitool, Oracle, Business objects, MS Office (Excel, Word, Outlook)