Sam (Voorraadbeheerder)

Na het behalen van zijn hbo-diploma Bedrijfskunde is Sam aan de slag gegaan bij zijn huidige werkgever. Inmiddels werkt hij anderhalf jaar bij een logistiek dienstverlener voor een klant in de farmaceutische branche. Voor deze klant verzorgt Sam het plannen en rapporteren van cycle counts. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt bij operationele problemen en is hij verantwoordelijk voor de logistieke planning inbound. In zijn functie heeft Sam veel contact met de klant en de interne afdelingen. Sam heeft het gevoel dat hij te dicht op de operatie zit, waardoor hij diepgang in zijn functie mist. Hij zou graag minder focussen op troubleshooting en meer op zoek gaan naar de oorzaak van problemen. Vandaar dat hij latent zoekt naar een nieuwe uitdaging waarin zijn analytische vaardigheden beter benut worden. 

Sam is een intelligente jongen met een rustige uitstraling. Hij is zelfstandig, doordat hij beschikt over discipline en zelf structuur aanbrengt in zijn werkzaamheden. Daarnaast zal Sam niet zomaar klakkeloos iets overnemen. Hij blijft zelf nadenken en durft zijn bevindingen uit te spreken wanneer deze afwijken van die van een ander. Binnen de logistiek heeft Sam geleerd goed om te kunnen gaan met stressvolle situaties. Hij houdt hierbij het hoofd koel zodat deadlines niet in het geding komen. Dit gaat Sam goed af, doordat hij het overzicht weet te houden en vanwege zijn inzicht om creatieve oplossingen aan te dragen. Vanwege zijn analytische vaardigheden is Sam geïnteresseerd in hoe het beter kan; bij problemen wil hij daarom op zoek naar de oorzaak om vergelijkbare situaties in het vervolg te voorkomen. 

Sam heeft een maand opzegtermijn en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.500,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Opzetten van het retouren proces voor een healthcare-klant
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages inzake inventory control 
  • Verzorgen van dagelijkse rapportages om de manager en de healthcare klant up-to-date informatie te geven over de voorraad
  • Administreren van nieuwe materialen die vanuit de fabrikant verstuurd moeten worden
  • Verzorgen van de logistieke planning inbound
  • Troubleshooting; eerste aanspreekpunt voor operationele problemen

Functie

Voorraadbeheerder

Leeftijd

26

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, Outlook)