Bridget (Expediteur)

Met ruim achttien jaar werkervaring in de logistiek is Bridget een zeer ervaren op het gebied van transport. Binnen een transportorganisatie heeft zij als Expediteur op diverse landenplanningen gefunctioneerd. Zo heeft Bridget  ervaring met het organiseren van internationale wegtransporten voor zendingen naar Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Italië. Doordat de transporten worden uitgevoerd middels externe vervoerders, vormt Bridget  de belangrijke schakel tussen klant, externe vervoerders en de loods. Naast het registreren, plannen en boeken van de zendingen, is Bridget  dan ook veel bezig met het monitoren en opvolgen om de klant op de hoogte te houden van de status. Momenteel is Bridget op zoek naar een uitdaging als expediteur.

Bridget  is een energieke dame met een klantgerichte instelling. Ze werkt graag hard en heeft een hekel aan als collega's de kantjes er af lopen. Bridget  is betrokken zowel met haar klanten als haar collega's. Zij staat dan ook altijd voor hen klaar om mee te denken bij het oplossen van problemen. Door out-of-the-box te denken en proactief oplossingen aan te dragen, weet Bridget  voor haar klanten het verschil te maken. Daarnaast blijft Bridget  zich ontwikkelen. Bij haar huidige werkgever trekt zij uit zichzelf extra werkzaamheden naar zich toe en heeft ze verschillende planningen voor haar rekening genomen. Dat maakt haar allround inzetbaar.

Bridget is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Uitbesteden van transportopdrachten aan diverse externe transporteurs 
  • Maken van de volumeplanning rekening houdend met het optimaliseren van de marge
  • Begeleiden en bewaken van transporten
  • Analyseren en verbeteren van de processen
  • Administratief verwerken van de in- en uitgaande goederen
  • Problemen oplossen die gedurende de dag voor komen

Functie

Expediteur

Leeftijd

41

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

4ward, Cass, MS Office (Excel, Word, Outlook)