Niels (Supply Chain Analist)

Niels is een jongeman met ruime ervaring binnen de Logistiek. Hij is begonnen als Import medewerker en groeide al snel door naar Supply Chain Coördinator/Expediteur.  Hier was hij verantwoordelijk voor het consulteren van 3 key-accounts. Hij verwerkte de benodigde documentatie van alle importzendingen en hij was verantwoordelijk voor het bijhouden van alles klantenvragen. Hij had dagelijks contact met rederijen en klanten en fungeerde als spin in het web tussen de afdelingen. Zijn volgende werkgever heeft hij stappen mogen maken van Product management naar Pricing Operative. Hij was verantwoordelijk voor het inkopen en verkopen van klant specifieke diensten, zo ook bijvoorbeeld het transport. Ook voerde hij de tariefonderhandelingen met betrekking tot de inkoop en verkoop. Hij was zelfstandig in het onderhouden en uitbouwen van het klantenbestand middels klantenbezoeken en acquisitie. Hiernaast maakte hij de vertaalslag tussen Sales en de Operationele afdelingen, om zo de dienstverlening op klant specifiek niveau aan te kunnen bieden. Hij was op projectbasis ook bezig met het analyseren en vergelijken van verschillende tradelanes, om deze te kunnen optimaliseren. Bij zijn laatste werkgever ging Niels aan de slag als Allround Pricer, waarbij hij een gehele pricing tak zou opzetten. Helaas werd het project stopgezet vanwege de Corona en is Niels nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst zou hij zijn liefde voor de Inkoop willen ontwikkelen.

Niels is een energieke, analytische en dynamische zakelijke professional. Hij is een echte verbinder. Het is zijn drijfveer om zowel intern als extern duurzame relaties aan te gaan. Hij is een echte team speler, maar kan ook erg goed zelfstandig werken. Hij is erg sociaal en een goede sparringpartner voor zowel interne als externe stakeholders en klanten.  

Niels is per direct, voor 36 uur per week beschikbaar en heeft een salaris indicatie van €3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe pricing tak.

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

31

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits en Chinees voldoende in woord.

Computervaardigheden

SAP, ERP, Qlikview, MS Office: Word, Excel(gevorderd)