Anton (Transportplanner)

Na het behalen van zijn mbo4-diploma Manager Haven, Vervoer en Logistiek is Anton bij een van zijn stagebedrijven aan de slag gegaan. Bij deze logistieke dienstverlener heeft hij circa elf jaar op diverse afdelingen gefunctioneerd. Zo heeft Anton ervaring opgedaan met intermodaal-planning, binnenvaartplanning en de planning wegtransport. Daarnaast heeft hij vanwege de exponentiële groei die het bedrijf heeft doorgemaakt, geholpen met de opzet van de customer service. Hier heeft hij ruim 1,5 jaar de schakel tussen klant en organisatie gevormd. De groei van het bedrijf nam een verandering in sfeer met zich mee; er ontstond een eilandjescultuur waarbinnen Anton zich niet meer op zijn plek voelde. Daaropvolgend is Anton werkzaam geweest als Planner en Customer Service Medewerker. Deze functies heeft Anton uitgevoerd bij meerdere organisaties, waar hij erachter is gekomen dat de logistiek hem het beste ligt. Daardoor is Anton nu op zoek naar een nieuwe functie binnen de logistiek als Customer Service Medewerker of Logistiek Administratief Medewerker. 

Anton heeft een rustige en vriendelijke uitstraling. Middels zijn ervaring beschikt hij over brede kennis van verschillende modaliteiten van transport en hoe deze te boeken. Daarnaast is Anton handig met systemen, waardoor hij het werken met een nieuw systeem snel oppakt. Hij is niet vies van hard werken. Naast een hoog werktempo, houdt Anton oog voor detail; hij werkt secuur zodat hij fouten weet te voorkomen.

Anton heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 tot 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Volledige coördinatie van de personeelsplanning;
  • Maken van een voertuigenplanning in samenwerking met het uitgifte magazijn;
  • Afhandelen van telefoon- en e-mail verkeer;
  • Registreren van uren voor medewerkers;
  • Onderhouden van contact met externe partijen;
  • Administratieve werkzaamheden, waaronder zorgrapportages verwerken. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

38

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Modality, MS Office (Excel, Word, Outlook)