Sahin (Expediteur)

Sahin is begonnen in een administratieve functie bij een expediteur. Daar bleek hij aanleg te hebben in het plannen, organiseren van import- en exportzendingen en opstellen van de juiste documenten. Bij zijn tweede logistieke werkgever heeft hij zich ontwikkeld van Expediteur tot Gateway Supervisor, waar hij een team aanstuurde en eindverantwoordelijk was voor 15 fte. Ook bij zijn derde werkgever was Sahin Teamleider Export Gateway en gaf hij dagelijks leiding aan 4 fte. Door veranderingen in het management zijn ze in goed overleg uit elkaar gegaan. Zo is hij door zijn contacten snel aan een juiste functie gekomen. Hij is meerdere keren door de eigenaar mee genomen naar andere bedrijven. In zijn huidige functie vind hij veel voldoening, maar wilt hij terug naar de sturende of coördinerende rol als Teamleider / Supervisor op een afdeling bij een logistiek dienstverlener.

Sahin is een enthousiaste man die door zijn ruime ervaring heeft in het overzicht houden over alle processen. Hij spreekt gepassioneerd over zijn eerdere ervaringen als Supervisor en Teamleider en de successen die hij samen met zijn teams heeft weten te bewerkstelligen. Sahin zoekt altijd naar de meest efficiënte routing en weet ad hoc problemen op te lossen met een zo laag mogelijk verlies. Sahin is gedreven en is met zijn werkmentaliteit een toevoeging voor ieder logistiek dienstverlener.

Sahin is beschikbaar rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling rondom de airfreight;
  • Het begeleiden en sturen van nieuwe projecten, met doel als procesverbetering en efficiëntie optimalisatie;
  • Het boeken van zendingen zowel import als export;
  • Het doorspreken van tariferingen intern;
  • Schakelen met interne locaties door heel Europa;
  • Inzetten van externe transporteurs en warehousing;
  • Controleren en aanpassen van binnenkomende zendingen.

Functie

Expediteur

Leeftijd

40

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands vloeiend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift en Marokkaans goed in woord, matig in geschrift.

Computervaardigheden

AS-400, Logis Air, Pro-Cars, Sprinter, Trans SME, Cargomate, LIMS, Billgote, GXD, Afra, Cargo-office