Ronald (Warehouse Supervisor)

Ronald is ruim 7 jaar werkzaam bij een grote logistieke dienstverlener, waar hij een ontzettend mooie groei heeft mogen doormaken van Controleur Orderpicker naar uiteindelijk Warehouse Verantwoordelijke. Ondanks dat hij geen branche specifieke opleiding heeft gevolgd, heeft hij wel zijn hbo-diploma en een hbo werk- en denkniveau. Dit samen met de ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan, zijn de perfecte combinatie. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van maximaal 20 fte. Hij maakt personeels- en werkplanningen, traint nieuwe werknemers, controleert alle werkzaamheden, voert beoordelingsgesprekken, werkt aan de hand van de KPI’s en hij heeft verschillende processen geoptimaliseerd. Zo heeft hij een excel bestand gemaakt waarin duidelijk te zien is, aan de hand van alle beschikbare data, wat er voor nodig is om efficiënter te werken en om de KPI’s te overtreffen. En heeft hij een aantal werkprocessen herschreven. Daarnaast heeft Ronald ervaring met het inrichten van een geheel nieuw en tijdelijk warehouse, van de lijnen op de grond tot de stoelen in de kantine. Hij heeft zelf ook op de vloer gewerkt en de laad- en lostijden gepland. Ronald heeft zijn plafond bereikt bij zijn huidige werkgever en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij in een warehouse omgeving leiding kan geven en het bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

 

Ronald is een vriendelijke en sociale man die zich graag wilt blijven ontwikkelen, hij ziet overal ruimte voor verbetering. Hij werkt al jaren in een leidinggevende rol en het coachen en motiveren van zijn werknemers vindt hij dan ook één van de leukste onderdelen van zijn functie. Door open te communiceren, duidelijk te zijn en hun feedback mee te nemen in zijn aanpak, weten al zijn werknemers waar ze aan toe zijn en wat er van hen verwacht wordt. Daarnaast heeft hij een sterk analytisch vermogen en signaleert hij hindernissen ver van te voren zodat deze aangepakt kunnen worden om verdere problemen te voorkomen.

 

Ronald heeft een opzegtermijn van een maand en hij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van warehouse medewerkers;
 • Aansturen van maximaal 20 fte;
 • Plannen van de dagelijkse werkzaamheden aan de hand van het in- en outbound aanbod per dag;
 • Overleggen met het bedrijfsbureau over het inzetten van flex medewerkers;
 • Ad hoc schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • Trainen, coachen en begeleiden van nieuwe werknemers;
 • Controleren van alle uitgevoerde werkzaamheden;
 • Overzicht houden op de vloer;
 • Voeren van beoordelingsgesprekken;
 • Vervangen van de warehouse supervisor bij zijn afwezigheid; 
 • Contact onderhouden met uitzendbureaus over de flex medewerkers;
 • Herschrijven van de huidige werkprocedures;
 • Opmaken van een excel bestand met alle data uit het warehouse, zoals hoeveel orders er zijn verwerkt, hoeveel uur dit kostte en met hoeveel man ze dit gedaan hebben. Zodat aan de hand hiervan de KPI's kunnen worden geoptimaliseerd. 

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

46

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).