Hans (Logistiek Manager)

Hans is na zijn masterstudie Operations Management and Logistics begonnen met werken bij zijn huidige werkgever. Hier heeft Hans zich in korte tijd opgewerkt van Logistics Business Analist tot aan Manager Operations Control Center. Doordat Hans altijd veel werkzaamheden oppakt, krijgt hij veel verantwoordelijk heden erbij. Hans heeft, dankzij het doorgroeien, ervaring met veel verschillende werkzaamheden. Zo heeft Hans ervaring met het analyseren en opzetten van korte en lange termijn doelen en het aansturen van een projects & engineering team (7 fte). Dit is als onderdeel van het management team bepalen van de strategische en tactische koers, het implementeren van processen omtrent het warehouse, het ontwerpen van een logistiek proces omtrent het nieuwe fulfillment center en het opzetten van een algoritme en bijbehorende operationele dashboards. Hans heeft het enorm naar zijn zin bij zijn huidige werkgever. Nu wil hij zich graag verder ontwikkelen. Omdat hij nu 6 jaar ervaring opgedaan heeft binnen een warehouse omgeving zoekt hij nu een nieuwe omgeving. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Logistiek Manager of Supply Chain Manager.

Hans is een sociale, positief ingestelde man die zeer communicatief vaardig is. Deze communicatie skills uiten zich in het feit dat hij, op alle niveau's binnen een organisatie, werkzaamheden duidelijk over weet te brengen en deze medewerkers gemotiveerd krijgt. Hans is hiernaast ook zeer analytisch aangelegd, waardoor hij snel knelpunten kan doorzien en deze kan oplossen. Verder is Hans prestatiegericht en eist, tot op zeker hoogte, veel van zijn medewerkers. 

Hans heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Het ontwikkelen van, en leidinggeven aan 4 teams (7 direct reports):
  • Planning and Control (15 fte)
  • Workforce Planning (4 fte)
  • Training and Development (12 fte)
  • Customer Service (4 fte)
 • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dagelijkse operationele planning.
 • Opzetten van de control room in een nieuwe fulfillment center.
 • Doorvoeren van projecten om te zorgen voor een verbeterde positie van Ingram Micro in een krapper geworden arbeidsmarkt.
 • Opzetten van een team van flexcoaches gefocust op het onboarden en trainen van uitzendkrachten.
 • Als onderdeel van het management team bepalen van strategische en tactische koers.

Functie

Logistiek Manager

Leeftijd

31

Woonplaats

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SPSS, SQL, MS Office (Excel, Word, Access, Visio en PowerPoint)