Priska (Customer Service Medewerker)

Priska is een zeer ervaren jongedame op het gebied van customer service. Ze is 3 jaar werkzaam geweest bij een internationaal logistiek dienstverlener in de functie van customer service medewerker en heeft hier helemaal haar plek gevonden. Door haar zeer ruime ervaring in de functie van Customer Service Medewerker en Commercieel Binnendienst Medewerker is Priska sterk in het communiceren via telefoon en mail. Haar uitdaging is om de problemen van de klanten zo snel en goed mogelijk op te lossen. Momenteel is ze actief als Transportplanner bij een logistiek dienstverlener. Hier maakt ze de planning voor 55 vrachtwagens voor afhalen en leveren van pallets. Ze stuurt de chauffeurs aan en verwerkt de ad hoc zendingen. Naast het operationeel plannen verwerkt ze de transporten in het systeem. Bij haar huidige werkgever moet ze avonddiensten draaien en om deze reden kijkt ze naar haar mogelijkheden als transportplanner.

Priska is een zeer spontane hardwerkende jonge dame. Ze is erg leergierig en wil zichzelf maximaal ontwikkelen. Door haar gedrevenheid pikt ze snel informatie op en is ze snel zelfstandig inzetbaar. Priska presteert beter onder druk en heeft graag uitdaging in haar werk. Bij een probleem kan ze goed de rust bewaren en staat ze klanten altijd netjes te woord. Indien ze verbeterpunten ziet, draagt ze deze altijd aan en zo zijn er bij haar huidige werkgever diverse aanpassingen doorgevoerd.

Priska heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Purdey is 32 uur per week beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Maken van de routeplanning voor afhalingen en leveringen voor 55 vrachtwagens
  • Montoren van uit te voeren routes
  • Ad hoc wijzigen van de routes en verwerken van spoedzendingen
  • Aansturen van chauffeurs
  • Oplossen van problemen gedurende de dag
  • Behandelen van emails en tickets
  • Opmaken van facturen
  • Schrijven van werkinstructies 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

33

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Avaya, Greenfield, Trinicom, MS Office (Excel, Word, Outlook)