Oliver (Transportplanner)

Oliver is op een jonge leeftijd in de logistiek begonnen als Logistiek Medewerker. Daarna is hij doorgegroeid naar Assistent Warehousemanager en vervolgens heeft hij 3 jaar ervaring opgedaan als Transportplanner Stukgoed en Groupage. Omdat Oliver goed commercieel inzicht heeft, zag hij de kansen op de markt en is hij een eigen retail onderneming begonnen. Hij voerde alle werkzaamheden uit vanaf het kiezen van producten tot import tot het regelen van transport en het onderhouden van personeel. Na bijna 15 succesvolle jaren als ondernemer besloot Oliver er mee te stoppen en terug te keren in de logistiek. Hij mocht direct aan de slag en pakte de kansen met beide handen aan. Bij zijn laatste werkgever is hij werkzaam als Transportplanner. Helaas zijn er verschuivingen binnen de organisatie, waardoor de functie van Oliver komt te vervallen. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Oliver is een vriendelijke en sociale man die graag in teamverband werkt. Daarnaast vindt hij het ook belangrijk om zelf beslissingen te mogen en te kunnen nemen. Hij is iemand die liever een vraag te veel stelt dan de essentiële informatie mist. Dit typeert hem ook als iemand die nooit half werk aflevert en enkel voor de beste resultaat gaat. Hij beschikt over de juiste kwaliteiten van een Transportplanner.

Oliver is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de internationale en nationale wegtransport planning van 15 eigen wagens en 10 charters voor de diverse tankcontainers
  • Organiseren van 30 tot 40 ritten per dag
  • Aansturen van ongeveer 25 chauffeurs
  • Contact onderhouden met de opdrachtgevers voor de laad- en losopdrachten
  • Verwerken van de binnenkomende orders in het systeem
  • Chauffeurs instrueren via de telefoon en computer
  • Verrichten van overige administratieve werkzaamheden

Functie

Transportplanner

Leeftijd

48

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP, Transcics, Fleetworks en MS Office (Excel, Word en Outlook)