Willemijn (Logistiek Coordinator)

Willemijn is een Logistiek Coördinator met 9 jaar werkervaring, waarvan 5 jaar ervaring in het verwerken van orders, het verzorgen van exportdocumentatie en het coördineren van internationale transporten. Momenteel is Willemijn werkzaam als Backoffice Medewerker. Hier heeft ze contact met leveranciers en is ze verantwoordelijk om de binnenkomende goederen te inspecteren en taxeren. Daarbij boekt ze ook zeevracht voor internationaal transport en is ze in contact met expediteurs waarbij ze uitzoekt wie de beste prijs biedt. Daarna stelt ze de bijkomende documenten op (Certificate of Origin, CMR, Annex 7, ExA uitvoerdocument) en verwerkt alle administratie rondom het logistieke proces. Hiervoor is ze actief geweest als Customer Service Agent bij een internationale handelsorganisatie. Verder heeft Willemijn ervaring opgedaan als Medewerker Sales Support, Financieel en Commercieel Administratief Medewerker. In haar huidige functie heeft Willemijn te weinig uitdaging omdat ze met 3 man op kantoor zit en er maar werk is voor 1. Willemijn is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector. Haar hart ligt bij het van A tot Z coördineren van zendingen. Daarbij heeft ze graag contact met klant, leverancier en chauffeur en de administratieve taken die hierbij komen kijken zoals douane documenten opstellen.

 

Willemijn is een enthousiaste kandidate met een passie voor de logistieke sector. Ze heeft een hoge werklust, maar kan dit niet tot uiting laten komen bij haar huidige werkgever. Willemijn vindt het belangrijk dat ze de processen begrijpt en op deze manier proactief kan inspelen op knelpunten. Willemijn is erg klantgericht en ze zorgt er altijd voor dat de wensen van de klant worden vervuld.

 

Willemijn heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.450,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

 • Aanmaken van in en verkoopcontracten;
 • Prijsafspraken maken met leveranciers;
 • Maken van controlsheets ter controle kwaliteit van binnenkomende materialen;
 • Nakijken of de binnengekomen goederen aan de kwaliteit eisen voldoen;
 • Het onderhouden van oude contracten;
 • Verwerken van transportfacturen en materiaalfacturen;
 • Afmelden van afval volgens LMA, eerste ontvangstmeldingen en afgiftemeldingen; 
 • Opmaken van export documenten voor zeevracht en deze aangeven bij de douane;
 • Maken van afspraken voor chineze douane inspecties (CCIC)
 • Bijhouden van de uitgaande containers op weekbasis en dit inzichtelijk maken;
 • Maken van een dagrapportage.

Functie

Logistiek Coordinator

Leeftijd

27

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

House, Citrix, Digis, SAP, King, Unit-4, ERP, Navision, CRM, Adobe (Photoshop, Indesign, Reader