Raymon (Logistiek Engineer)

Raymon is een breed inzetbare Logistiek en Supply Chain Medewerker met 5 jaar ervaring in functies als Warehouse Planner, Inventory Controller en Logistics Engineer bij een groot logistiek dienstverlener. Daarvoor heeft hij ruim 3 jaar stage-ervaring opgedaan bij verschillende logistiek dienstverleners en productiebedrijven. Raymon heeft onder andere ervaring met het coördineren van orderstromen van klant naar warehouse, cycle counts en het beheren van SKU master data. Daarnaast is hij goed in het formuleren van verbeter voorstellen op zowel ICT als fysiek vlak, bijvoorbeeld door verbeteringen binnen het WMS door te voeren. En heeft hij met succes het warehouse efficiënter ingedeeld voor klanten die van 40 pallets naar 40.000 pallets zijn gegroeid. Raymon heeft sinds afgelopen zomer ook de taak op zich genomen om de kwaliteit binnen de organisatie te waarborgen en hiervoor is hij HACCP gecertificeerd. Raymon is samen met de groei van het bedrijf ook mee blijven groeien in zijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Toch heeft hij het gevoel dat het plafond bereikt is. Om die reden zoekt hij een nieuwe uitdaging als Logistics Engineer waar hij al zijn kennis omtrent kwaliteit en optimalisatie kan toepassen.

 

Raymon is een rustige jongeman die zichzelf graag wil blijven ontwikkelen. Hij is erg analytisch, wat blijkt uit zijn vermogen om processen te verbeteren en verschillende software snel eigen te maken. Hij werkt graag samen met mensen en durft ook zijn mening te uiten. Bovenstaande in combinatie met zijn flexibele aanpak zorgt voor een betrouwbare medewerker waar je op kunt bouwen.
 
Raymon heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van interne processen;
  • Analyseren van interne processen van verschillende afdelingen zoals transport, ICT en HRM;
  • Overleggen met een projectgroepje over mogelijke verbeterpunten binnen de organisatie;
  • Opmaken van een Heatmap, om zo de pick locaties in meerdere warehouses in te kunnen delen;
  • Bijhouden van een constante change bij een klant in de foodbranche;
  • HACCP coördinator;
  • Onderdeel van het audit-team, om te analyseren of de afdelingen binnen de organisatie zich aan de ISO-normering houden;
  • Opnieuw beschrijven van processen binnen de organisatie als deze veranderen. 

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

32

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS (Marc, RT Locator), E-Trans, Qlickview, Exact, Afas, MS Office (Word, Excel, Access)