Remco (Warehouse Teamleider)

Remco is een gemotiveerde man met 12 jaar leidinggevende ervaring binnen de logistiek. Op dit moment is Remco werkzaam als Warehouse Foreman bij een groothandel. Hij stuurt ongeveer 15-30 warehouse medewerkers aan en bij afwezigheid van zijn collega’s neemt Remco die werkzaamheden ook over. Tijdens de dagelijkse operatie maakt Remco de personeelsplanning met de daarbij behorende urenregistratie. Hij gaat op zoek naar mogelijkheden om de processen te verbeteren en optimaliseren. Dit kunnen kleine veranderingen zijn of veranderingen zoals scanners toevoegen in het warehouse. Aan de hand van analyses maakt hij budgetten voor het komende jaar. Daarnaast voert hij beoordelingsgesprekken met zijn medewerkers en heeft hij maandelijkse vergaderingen met de medewerkers. Remco is momenteel op zoek naar een functie die niet gekaderd is en waarin hij zijn eigen inbreng mag doorvoeren als Warehouse Teamleider.

Remco is een zeer vriendelijke man. Hij is een man waarbij de regel afspraak = afspraak telt. Remco is altijd eerlijk en hij houdt van directe communicatie. Hij vindt het belangrijk dat er een goede sfeer heerst op de werkvloer en draagt hier graag aan bij. Remco kan goed een stap terug doen om het proces te overzien en verbeteringen aan te dragen waar nodig. Hij is flexibel in zijn werkzaamheden en bewaart de rust bij het verwerken van ad hoc opdrachten. Naar mijn mening is Remco een aanwinst voor iedere organisatie.

Remco heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand .

Werkzaamheden

  • Aansturen van 15-30 warehouse medewerkers
  • Maken van de orderplanning
  • Maken van de personeelsplanning en daarbij behorende urenregistratie 
  • Contact onderhouden met uitzendbureau's 
  • Jaarlijkse budgetten opstellen
  • Verbeterprocessen aandragen en implementeren
  • Collega's afdelingen overnemen bij afwezigheid (afgelopen  jaar 2 afdelingen extra gehad)

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

36

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en voldoende in geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook)