Masha (Productieplanner)

Masha is een gemotiveerde dame die op logistiek gebied al veel verschillende werkvelden heeft mogen ontdekken. Na haar opleiding tot bouwkundig ingenieur heeft ze in haar thuisland Rusland de nodige ervaring opgedaan binnen diverse logistieke bedrijven. In 2000 verhuisde ze naar Nederland waar ze terecht kwam binnen een logistiek bedrijf waar ze verantwoordelijk zijn voor de inspectie van olieproducten en Masha aan de slag ging als account manager. Met behulp van diverse cursussen kreeg ze het voor elkaar om de Nederlandse taal eigen te maken en zo door te groeien. Wegens een verhuizing heeft ze dit bedrijf moeten verlaten, maar binnen de Logistiek is Masha altijd gebleven. Op projectbasis is Masha vervolgens binnen verschillende bedrijven werkzaam geweest als Supply Chain Planner en Import/Export Manager, waar ze onder andere productieplanningen heeft opgesteld, douane documenten heeft opgemaakt en heeft onderhandelt met diverse transportbedrijven en leveranciers over leveringen en diverse transporten. Helaas was het voor Masha niet mogelijk bij haar vorige werkgever te blijven wegens bedrijfseconomische redenen. Daarom is Masha, samen met Extra Talent, op zoek naar een planning functie waar ze haar Russische roots kan toepassen. 

 

Masha is een zeer vriendelijke en leergierige medewerker, die snel en vakkundig te werk gaat. Ze zorgt er voor dat ze altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen de branche waar ze op dat moment aan het werk is. Daarnaast heeft Masha uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee ze veel duidelijkheid kan scheppen en kan overtuigen. Samen met haar goede planmatige vermogen is een functie als planner een uitstekende keuze. 

 

Masha is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van het wegtransport van internationale goederen, zoals tuinbouwkassen, verwarmingsapparatuur en overige geproduceerde tuinbouw producten.
  • Opstellen van diverse export documentatie, voorafgaand aan de transporten.
  • Opstellen, verwerken en controleren van douane documenten. 
  • Onderhandelgesprekken voeren met leveranciers en transporteurs. 

Functie

Productieplanner

Leeftijd

56

Woonplaats

regio Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels en Russisch uitstekend in woord en geschrift. Nederlands goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MACO, Stratech, MS Office; Excel, Word