Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Samuel (Customer Service Medewerker)

Samuel is een Outbound planner met ruim 3 jaar ervaring. Nadat hij in 2015 zijn Hbo-opleiding International business and management studies heeft behaald, is hij met een tussenstap in de sales de logistiek ingerold. Hij is begonnen bij een logistiek dienstverlener op de Customer Service afdeling. Hetgeen wat hem zo aanspreekt is het vele contact met opdrachtgevers en het volledig ontzorgen van de klanten. Samuel heeft hier ervaring opgedaan met onder andere het contact onderhouden met klanten en het warehouse, het inklaren van goederen, het volledig outbound proces van het warehouse, facturatie, ad-hoc transportverzoeken behandelen en vrachtdocumentatie opstellen en deze administratief verwerken. Vervolgens heeft hij een stap gemaakt naar een grote internationale handelsorganisatie als Outbound planner. Hier heeft ervaring opgedaan met het plannen en coördineren van internationaal transport over de weg, zee- en door de lucht. Hiervoor schakelt hij Expediteurs in en verzorgt hij de Bill of Lading en Airway bill instructies. Verder schakelt hij met de Customer service, Warehouse, Inkoop en Customs afdeling. Doordat zijn huidige werkgever veel last heeft van Covid-19 wordt zijn tijdelijke contract niet omgezet naar een vast contract. Samuel is per 19 augustus beschikbaar, zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Outbound planner in een internationale organisatie.  

Samuel is een echte doorzetter. Ondanks het feit dat hij verschillende tegenslagen heeft gehad heeft hij het toch voor elkaar gekregen om een Hbo studie af te ronden. Dankzij zijn enorme leergierigheid, positieve instelling en betrouwbaarheid is Samuel een fijne collega om mee samen te werken. Bovendien kan Samuel zich makkelijk aanpassen aan de omgeving/gesprekspartner en heeft hij een oplossingsgerichte instelling. Hij praat met passie over zijn werk, het klantcontact en het regelen van transport.

Samuel is per 19 augustus beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de complete afhandeling van de vragen, opmerkingen en transportopdrachten waar de klant tegen aanloopt.
 • Dagelijks contact onderhouden met transporteurs, warehouse en klanten.
 • Verantwoordelijk voor het inklaren van de goederen.
 • Opstellen van verschillende documentatie omtrent zendingen.
 • Ad hoc schakelen omtrent spoed transportopdrachten.
 • Controlen van de Just In Time leveringen.
 • Opstellen en controleren van de facturatie.
 • Inklaren van de goederen.
 • Controleren van de aangevraagde transporten.
 • Aansturen van het warehouse personeel omtrent spoedzendingen.
 • Administratief verwerken van bovenstaande handelingen.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AS-400, MS Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint)