Nina (Transportplanner)

Nina is een vrolijke en enthousiaste dame die graag aan de slag wil binnen de logistieke sector. Na het afronden van haar Juridische opleiding in haar thuisland Rusland, is ze aan de slag gegaan als bedrijfsjurist binnen diverse bedrijven. Helaas bleek bij haar komst in Nederland, in 2012 dat haar Juridische diploma hier niet geldig is. Hierdoor kon ze niet binnen deze branche werkzaam blijven. Bij toeval kwam Nina in 2016 terecht binnen de logistieke sector wat haar interesse zeer trok. Hier ging ze aan de slag als Senior Manager binnen een productie bedrijf met AGF goederen waar ze de leiding kreeg over de vestiging in Sint Petersburg. Vanuit Nederland verzorgde ze onder andere de importbegeleiding van AGF goederen, de juiste documentatie wat betreft de douane- en AGF vergunningen én behandelde Nina de juridische aspecten voor de dochteronderneming in Rusland. Helaas was de afstand tussen haar woning en het werk te ver, waardoor ze op zoek is gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze heeft ze gevonden binnen een functie als assistent manager. Echter bleek er niet voldoende werk te zijn en daarom is Nina nu samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe functie, waarbij ze graag terug wil naar de logistieke branche. 

 

Nina is een echte doorzetter die graag vol enthousiasme een nieuwe uitdaging aan gaat. Dat zie je wel aan het feit dat ze bij haar komst in Nederland een hele nieuwe stap heeft gezet en er alles aan heeft gedaan om alle kennis te vergaren die ze voor werken in de logistieke branche nodig had. Daarnaast is Nina zeer loyaal aan haar werkgever, wat wel blijkt uit het feit dat ze zeer flexibel is en bereid is om te verhuizen voor de juiste werkgever. Ook omschrijft Nina zich als zeer leergierige en een vriendelijke medewerker die er alles aan doet om het doel te bereiken. 

 

Nina is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk over het agenda beheer van het Management team. 
  • Voorbereiden vergaderingen en bijeenkomsten voor het Management team. 
  • Verantwoordelijk over het inplannen van zakenreizen, compleet met boeken vlucht, boeken hotels, dagplanning opstellen, etc. 
  • Notuleren van diverse vergaderingen en communiceren naar betrokkenen. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

52

Woonplaats

regio Arnhem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Russisch goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Account view, Exact, Flex2go, Word, Excel, Powerpoint