Wiktor (Warehouse Teamleider)

Gedurende de afgelopen zeven jaar heeft Wiktor in verschillende functies ervaring opgedaan binnen de logistiek. Naast operationele werkzaamheden op de heftruck heeft hij als Troubleshooter en Teamleider ervaring opgedaan met de verschillende processen in het warehouse. Zo heeft Wiktor onder andere een team van circa vijftig medewerkers verspreid over de afdelingen Inbound, Outbound en Spare Parts aangestuurd. Daarnaast heeft hij ook ervaring opgedaan op kantoor, waardoor hij handig is met SAP en Oracle, rapportages, en douane- en transportdocumentatie. Momenteel is Wiktor werkzaam bij een logistiek dienstverlener, echter in een functie gericht op IT. Dit is niet waar zijn ambities liggen. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Wiktor is een slimme jongen met een positieve energie. Kenmerken voor zijn carrière is dat hij zich door hard werken weet te bewijzen. Meerdere malen is hij begonnen op de operatie, waarna hij binnen korte tijd is doorgegroeid naar functies met meer verantwoordelijkheden. Doordat Wiktor snel leert, is hij op verschillende afdelingen snel zelfstandig inzetbaar. Een ander gevolg van zijn leervaardigheid is dat hij makkelijk met verschillende systemen om kan gaan. Wiktor is zeker niet vies van hard werken en zelf de handen uit de mouwen steken is voor hem geen probleem. Daarnaast streeft hij wel naar persoonlijke ontwikkeling en zoekt hij dus een functie met kansen om te blijven groeien. 

Wiktor is in overleg beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.400,- per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de inbound, pick en pack, spare parts, en outbound van een high tech klant;
  • Direct aansturen van het team van 40 tot 50 logistiek medewerkers;
  • Voeren van de communicatie met het uitzendbureau;
  • Verzorgen van de personeelsplanning en verdelen van de werkzaamheden;
  • Voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken;
  • Onderhouden van klantcontact bij calamiteiten;
  • Klaarmaken van CMR's;
  • Opstellen van invoices voor exportdocumenten.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

32

Woonplaats

Venray

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Pools uitstekend in woord en geschrift; Russisch goed in woord en matig in geschrift

Computervaardigheden

SAP, Oracle, Blue Diamond, MS Office: Excel, Word, Outlook