Francois (Logistiek Manager)

Francois heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de logistiek. In deze 20 jaar heeft hij verschillende functies gehad, met betrekking tot het aansturen van personeel. Francois heeft 13 jaar bij een groothandelaar gewerkt in de functie van Teamleider en Supervisor bij verschillende afdelingen. Hier heeft hij verschillende werkzaamheden gehad, en verschillende processen geïmplementeerd. De werkzaamheden die Francois hier had waren onder andere het aansturen van teams (20 - 30 fte), bewaken van de veiligheid en het logistieke proces, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren, troubleshooting, personeelsplanningen maken en het begeleiden en coachen van zijn team om de best mogelijke KPI's te behalen. Francois heeft, dankzij zijn ervaring, ook verschillende processen geïmplementeerd. Zo was hij sponsor voor interne lean projecten, heeft hij stand-up meetings geïmplementeerd en heeft hij looproutes verbeterd. Francois is benaderd door zijn oude manager om mee te gaan naar zijn huidige werkgever. Helaas voor Francois is dit geen goede keus geweest. Hij heeft geen klik met de bedrijfscultuur. Hierdoor is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Warehouse Manager of een andere leidinggevende rol.

Francois is een integere man die veel waarde hecht aan het teamgevoel. Francois is een echte people manager die veel tijd en energie steekt in het aansturen, coachen en begeleiden van zijn team. Ondanks zijn vriendelijke overkomen, moeten bepaalde werkzaamheden gedaan worden, en moet hij zijn poot stijf houden en streng optreden. Francois is een doorpakker en verwacht van zijn team dat ze net zo hard werken.

Francois heeft een opzegtermijn van één maand en salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Eindverantwoordelijk voor het gehele outboundproces.
  • Verantwoordelijk voor de controlefunctie op het logistieke proces.
  • Verantwoordelijk voor het vrijgeven van pickingorders.
  • Monitoren en begeleiden van pick & pack activiteiten.
  • Rapporteren en oplossen van afwijkingen in de voorraad.
  • Contact onderhouden met sales, magazijnmedewerkers en transporteurs.

Functie

Logistiek Manager

Leeftijd

50

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en voldoende in geschrift. Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint)