Bert (Transportplanner)

Bert is een zeer gedreven Transportplanner met een rijk cv op het gebied van transport. Hij is met name ervaren richting Frankrijk en is ook bekend in de Bertelux. Bert heeft zowel met eigen vervoer als charter gepland. Op dit moment is hij werkzaam als Senior Planner. In deze rol stuurt hij 3 transportplanners aan en is hij verantwoordelijk voor het klantcontact. Hij staat in contact met klanten wanneer er problemen zijn, maar ook wanneer er commerciële zaken besproken moeten worden. Naast de operationele zaken is Bert projectleider bij het implementeren van Talis.  Door het niet nakomen van gemaakte afspraken is Bert momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als senior-/ hoofdplanner.

Bert is een gedreven en betrokken Planner die denkt in oplossingen. Hij is eerlijk en oprecht zowel richting collega’s als klanten. Bert is commercieel ingesteld en altijd op zoek om extra geld te verdienen en ritten verder te optimaliseren of opdrachten te combineren. Hierin komt zijn ondernemerschap om de hoek kijken. Bert is een man waarbij afspraak=afspraak geldt en indien iets niet lukt zal hij dit niet verzwijgen voor klanten. Kwaliteit staat voor Bert centraal en zo probeert hij de kwaliteit altijd verder te optimaliseren.

Bert heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Aansturen van 3 transportplanners
  • Verantwoordelijk voor het klantcontact en commerciële verantwoordelijkheden 
  • Projectleider bij het implementeren van Talis 
  • Oplossen van problemen die gedurende de dag zich voor doen 
  • Verwerken van wachtkosten in het systeem
  • Controleren van laad-/ en loslijsten 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

47

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels, Duits en Frans goed in woord en geschrift. Spaans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Visual planner, Greencom, Ortec, MS Office