Dennis (HBO Starter Logistiek)

Dennis zit momenteel in de afrondende fase van zijn WO BSc Bedrijfskunde. Vanuit zijn interesse in de logistieke vakken binnen zijn opleiding, heeft Dennis naast zijn studie een tijdelijke functie aangepakt om de logistieke operatie beter te leren kennen. Op de nieuwe site van een internationale logistieke dienstverlener heeft hij mogen meekijken op diverse afdelingen. Door de operatie van dichtbij te ervaren en te sparren met ervaren managers, heeft Dennis een essentiële bijdrage geleverd aan het optimaliseren van de processen op de afdelingen Inbound, Outbound en Replenishment. Als basis van zijn afstudeerthesis voert Dennis onderzoek uit om te achterhalen welke organisatiecultuur het best past bij innovatief werkgedrag op de operatie. Met in januari/februari 2019 een wereldreis en in september 2019 de start van zijn WO MSc op de planning is Dennis tijdelijk beschikbaar voor een logistieke functie om zich op het professionele vlak verder te ontwikkelen. 

Dennis is een intelligente en ondernemende jongen. Niet alleen leert hij snel, vanwege zijn inzicht is hij goed in staat verbanden te leggen en logistieke processen te doorgronden. Analytisch is Dennis sterk en ook is hij handig met systemen. Door goed te luisteren, weet Dennis knelpunten te achterhalen. Daarnaast maakt hij duidelijke afspraken en is hij niet bang om zijn mening te uiten. 

Dennis is vanaf juli tot en met december 2018 en van maart tot en met augustus 2019 beschikbaar voor een tijdelijke opdracht en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.400,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Actief op de nieuwe site van een logistiek dienstverlener 
  • Meelopen op de Inbound, Outbound en Replenishment met als doel het optimaliseren van de operationele processen op deze drie afdelingen 
  • Sparren met de warehouse manager en aandragen van verbetermogelijkheden
  • Aansturen van een team van 15 tot 20 heftruckchauffeurs
  • Troubleshooten aan de hand van verscheidene issues ten behoeve van de continuïteit van de operatie
  • Ontlasten van de managers in hun werkzaamheden

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

22

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, SPSS, MS Office: Excel, Word, Outlook