Elise (Logistiek Engineer)

Elise is een vriendelijke goedlachse hbo-starter. Ze rondt in juli haar opleiding Technische Bedrijfskunde af. Tijdens haar studie heeft ze opdrachten uitgevoerd waarbij het belangrijk was om vast te stellen wat het doel van een proces is en of deze ook werd gerealiseerd. Daarnaast heeft ze bestudeerd welke interne of externe oorzaken de beoogde resultaten lieten afwijken van de normen en welke maatregelen genomen zouden kunnen worden. Hierin heeft ze dus een verbetervoorstel gemaakt en is ze bekend met het verbeteren van processen binnen een organisatie. Hierbij is Elise erachter gekomen dat ze passie heeft voor het optimaliseren binnen de logistiek. In juli studeert Elise af en daarom is ze op zoek naar een leuke functie om haar carrière mee te beginnen.

Elise is een enthousiaste zelfstandige jonge dame. Ze weet wat ze wil en gaat graag een uitdaging aan. Elise is leergierig en altijd geïnteresseerd in de achterliggende gedachte van een proces. Ze is standvastig en een echte doorzetter m.b.t. het goed afronden van projecten. Elise kan zichzelf goed aanpassen en is gedreven om processen te leren kennen.

Elise is per 1 augustus beschikbaar en heeft een salaris indicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderzoek gericht op het herinrichten van het inkoopproces omtrent Persoonlijke Beschermingsmiddelen
    • Digitaal systeem ontwerpen voor de inkoper
    • Implementeren van controles 
    • Tool implementeren dat producten alleen kunnen worden besteld zodra iemand het werkelijk nodig heeft voor zijn functie
  • Conclusie: Het inkoopproces wordt in de toekomst heringericht waardoor schaalvoordelen worden behaald. 

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

21

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel, Word, Outlook