Bart (Operations Manager)

Bart is een man met 6 jaar leidinggevende ervaring binnen de logistiek. Hij heeft indirect groepen aangestuurd variërend van 40 tot 250 warehouse medewerkers. Hiervoor maakte hij de order- en personeelsplanning om te zorgen dat de geplande workload verwerkt kon worden. Bart is iemand die altijd op zoek is naar de dingen die beter kunnen binnen de operatie. Hij vergaderde wekelijks met de lean manager betreffende verbeterprojecten. Samen stelde ze verbetervoorstellen voor die werden geïmplementeerd. Bart trainde zijn medewerkers in lean en 5s methodieken. Hij is ervan overtuigd dat het een manier van werken is in de plaats van puur projectmatig te werk te gaan. Door het niet nakomen van afspraken van zijn huidige werkgever is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als operations manager binnen het warehouse.

Bart is een ambitieuze man die altijd op zoek is naar verbeteringen binnen het proces. Hij gaat klantgericht te werk en vindt de klanttevredenheid heel belangrijk. Bart is heel fanatiek met lean en 5s methodieken die hij ook leert aan zijn medewerkers. Hij is analystisch sterk en kan processen goed overzien. Bart is stressbestendig en kan de rust goed bewaren in drukke situaties. Bart is communicatief sterk en is direct in zijn communicatie.

Bart heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €4.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 4 line leads en ongeveer 80 medewerkers
  • Coachen en trainen van medewerkers
  • Maken van een gedetailleerde personeelsplanning
  • Maken van ABC analyses (e-commerce afdeling geoptimaliseerd)
  • Opstellen van 5s en lean plan samen met de quality manager 

Functie

Operations Manager

Leeftijd

36

Woonplaats

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Custom WMS en MS Office; Word, Excel, Outlook