Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Anne (Transportplanner)

Anne is een jongedame met een afgeronde mbo-opleiding Logistiek Supervisor (als 'uitblinker/beste leerling') en meer dan 7 jaar ervaring binnen de Logistiek. Bij haar eerste werkgever in de binnenscheepvaart is ze begonnen als Customer Service medewerker en groeide ze al snel door naar Planner omtrent Inter Terminal Transport. In deze rol verzorgde Anne de planning omtrent lege en volle containers, hield ze contact met laad- en losterminals en verwerkte ze de administratieve afhandelingen hieromheen. De reisafstand begon haar op te breken, waardoor ze op goed ging naar iets dichter bij huis. Anne kwam terecht bij een multinational in de logistieke dienstverlening. Hier ging ze aan de slag als Customer Service Landtransport waar ze de orders invoerde/verwerkte en klantvragen omtrent het logistieke proces afhandelde. In haar meest recente functie als Planner Binnenvaart is ze verantwoordelijk voor de planning van bulkgoederen in Nederland en Beneden-/Midden Rijn op een zo efficiënt mogelijke manier. Anne maakt daarnaast ook dossiers aan in Navision en verwerkt alle informatie in de laaddocumenten voor zo'n 40 á 50 klanten. Door gebrek aan mogelijkheden/extra werkzaamheden is Anne nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur een combinatiefunctie als Logistiek Administratief-/Customer Service medewerker en Planner.

Anne is een collegiale en behulpzame dame die graag het beste in haarzelf en haar collega's naar boven haalt. Afspraak is afspraak staat bij haar hoog in het vaandel en haar nauwkeurige werkwijze zorgt ervoor dat zij haar werkzaamheden netjes en effectief weet af te handelen. Anne is creatief en kijkt verder dan haar neus lang is, wat maakt dat ze linksom of rechtsom met oplossingen komt waar een ander niet bij stil heeft gestaan.

Anne heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.  

Werkzaamheden

  • Schepen planning: binnenvaartschepen met bulkgoederen in Nederrijn en Nederland;
  • Laden van goederen in Duitsland en hierbij zo efficiënt mogelijk indelen van hoeveelheden;
  • Rekening houden met verschillende externe factoren omtrent het vervoeren van goederen;
  • Administratieve afhandeling van schepen, verzorgen van informatie in laaddocumenten, aanmaken dossiers in Navision;
  • Customer Service, continu schakelen met de klanten (40-50 klanten) omtrent kosten, levertijd etc.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

27

Woonplaats

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, uitstekend in woord en geschrift. Duits en Engels, goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook), Navision, ERP.