Erwin (Warehouse Teamleider)

Erwin heeft 6 jaar ervaring als teamleider logistiek bij grote internationale logistiek dienstverleners. Erwin heeft leiding gegeven aan groepen variërend van 15 tot 60 warehouse medewerkers. Hiervoor maakte hij de personeelsplanning en de capaciteitsplanning. Gedurende de dag monitort Erwin de doorlooptijd van de processen en analyseert hij de eventuele knelpunten zodat deze de volgende keer niet meer voorkomen. Erwin is iemand die verstand heeft van logistieke processen en zijn bijdragen kan leveren bij het implementeren van verbetervoorstellen. Door het niet meer aansluiten van de visie van zijn huidige werkgever is Erwin op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Teamleider in dagdienst of licht verschoven diensten.

Erwin komt over als een intelligente en gedreven man die nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt. Anderen zouden Erwin omschrijven als een man die zich verdiept in processen, zoekt naar oplossingen rust uit straalt. Logistieke problemen worden door Erwin geanalyseerd en bij de wortel aangepakt. Als leiding gevende probeert hij het beste uit de mens te halen en de positieve kant te benadrukken. Erwin is streng wanneer nodig, in zijn woorden.

Erwin heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 15 warehouse medewerkers
  • Motiveren en coachen richting het behalen van de doelstellingen
  • Monitoren van de warehouseprocessen
  • Optimaliseren van de logistieke activiteiten binnen het warehouse
  • Klantspecifieke wensen implementeren voor klanten

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

51

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en redelijk in geschrift.

Computervaardigheden

Lotus, custom WMS, Snelstart bedrijfssoftware en MS Office (Excel, Word en Outlook)