Lenya (Customer Service Medewerker)

Lenya is in 2007 verhuisd naar Nederland, heeft de taal geleerd, en direct een hbo-diploma behaald. Na een tijd zoekende te zijn geweest, heeft ze een mooie uitdaging gevonden bij een van de grootste bedrijven van Zeeland. Hier heeft Lenya de mogelijkheid gekregen om haar talen te benutten in een Customer Service functie. Lenya had veel contact met Russische, Poolse en Oekraïense chauffeurs en opdrachtgevers. Lenya heeft de uitdaging gekregen om een mooi, creatief project aan te gaan. Dit heeft ze met beide handen aangegrepen, maar ze is er wel achter gekomen dat ze haar creativiteit als hobby moet houden. Haar project is voorbij en hierdoor is Lenya op zoek naar een logistieke functie waarin ze haar talen kan benutten.

Lenya is een sociale dame die niet graag stil zit. Ze heeft een interne drive om al haar werkzaamheden, en die van haar collega's, tot een goed einde te brengen. Ze is sterk van mening dat collega's elkaar moeten helpen om zo gezamenlijk tot het uiteindelijke doel te komen. Hiernaast werkt Lenya zeer gedisciplineerd zodat ze zeker weet dat de klant tevreden is. Hoewel ze graag gestructureerd werkt, kan ze goed ad-hoc schakelen en trekt de dynamiek van de logistiek haar enorm.

Lenya is per direct beschikbaar voor 32-40 uur en heeft een salarisindicatie van €2.700 bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Dagelijks contact onderhouden met de opdrachtgever.
  • Opstellen van documentatie omtrent de planning.
  • Verzorgen van gevraagde rapportages.
  • Inkoopwerkzaamheden.
  • Monitoren van de voortgang en realisatie van de transporten.
  • Facturen opstellen.
  • Dagelijks contact onderhouden met chauffeurs.
  • Coördineren van de planning.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

35

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Oekraïens en Russisch uitstekend in woord en geschrift. Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Pools voldoende in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, OBI, E-Commerce, Ms Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint)