Karim (Transportplanner)

Karim is sinds augustus 2018 werkzaam als Logistiek Administratief Medewerker bij een groot internationaal logistiek dienstverlener gespecialiseerd in Europees landtransport, zowel over de weg als per spoor. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van orders en het verzorgen van de aangifte van exportdocumenten bij de douane. Door verschillende afgeronde trainingen en ervaringen op het gebied van klantcontact in de sales bij vorige werkgevers, weet hij zich te onderscheiden van zijn collega’s. Verder houdt hij zich dagelijks bezig met het inplannen van verschillende transportritten binnen Europa, waarbij de juiste communicatie essentieel is. Samen met zijn team van 8 collega’s is hij verantwoordelijk voor het inplannen van de vracht naar grote klanten, waarbij het noodzakelijk is dat alles snel en op tijd aankomt bij plek van bestemming. Karim zoekt een nieuwe uitdaging als logistiek administratief medewerker.

als het werk af is en daarom weet je dat je op hem kunt rekenen. Het werken in wisselende diensten is voor hem dan ook geen probleem. Hij komt bij ons over als iemand die heel graag wil leren, om zo ook door te kunnen groeien binnen een organisatie. De druk die weleens voorkomt in de logistiek, is juist de motor waar Karim op loopt. Stress komt dan ook niet in zijn woordenboek voor. Door zijn nauwkeurigheid en secure manier van werken weet hij fouten die andere zouden maken, te voorkomen. Door deze manier van werken is hij een groot fan van administratieve werkzaamheden.

Karim heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Controleren en verwerken van goederen;
  • Maken van transportplanningen voor 15-25 wagens;
  • Onderhouden van contact met de klanten;
  • Aangifte van exportdocumenten bij de douane;

Functie

Transportplanner

Leeftijd

32

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel, Word, Powerpoint, SAP, Topdesk