Maayke (Control Tower agent)

Afkomstig uit het hoge noorden van Nederland, is Maayke voor haar studie naar Brabant verhuisd. Naast haar baantjes in de mode-industrie, heeft Maayke ongeveer anderhalf jaar werkervaring opgedaan bij een logistiek dienstverlener. Bij deze organisatie is zij eerst een aantal maanden op de Customer Service Afdeling actief geweest. Sinds ongeveer een jaar is Maayke weer terug bij haar werkgever in de logistieke dienstverlening waar zij voor een grote klant de internationale wegtransporten middels externe vervoerders organiseert. In deze rol vormt zij het aanspreekpunt voor de klant, leveranciers en vervoerders. Daarnaast zorgt Maayke dat ze continu de zendingen monitort zodat zij de klant proactief kan informeren over de status. Hoewel de werkzaamheden Maayke goed bevallen, zit zij in haar huidige functie op uitzendbasis waardoor zij naast zekerheid ook de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen mist. Vandaar dat zij latent zoekt naar een nieuwe uitdaging. 

Door haar extraverte persoonlijkheid, gaat de communicatie met internationale klanten, vervoerders en leveranciers Maayke goed af. Ze bijt zich vast in haar verantwoordelijkheden en stopt niet voordat ze haar doel bereikt heeft. Dat maakt dat Maayke goed doorvraagt en altijd opkomt voor de klant. Daarnaast zal zij er in de communicatie niet omheen draaien. Maayke heeft een mening en meldt het ook wanneer zij het ergens niet mee eens is. Tot slot is Maayke bereid en zeer gemotiveerd om zichzelf binnen een organisatie verder te ontwikkelen. 

Maayke is in overleg beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.400,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Aanspreekpunt voor de klant, externe vervoerders en de leveranciers
  • Verzorgen van het transport voor een grote klant; orders van Duitse leveranciers naar de magazijnen van de klant gevestigd in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Polen, Zweden, Finland en Denemarken
  • Verwerken van de orders
  • Uitzetten van de transporten bij externe vervoerders wegtransport
  • Monitoren van de status van zendingen; bij eventuele vertraging of problemen informeren van de klant
  • Uitvoeren van onderzoek om de oorzaak van problemen te achterhalen en oplossingen aan te dragen 

Functie

Control Tower agent

Leeftijd

26

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, Divide, Datamatch, SAP, Freightsoft, EGTS, Icare, Magento, MS Office (Excel, Word, Outlook