Simon (Meewerkend Voorman)

Simon is een jonge jongen met een afgeronde mbo niveau4 opleiding Logistiek Supervisor en reeds 4 jaar ervaring in een logistieke functie. Hij heeft zich daarbij het eerste jaar gericht op orderpicken voor uitgaande goederen en richt zich de laatste drie jaar op het verwerken en opbergen van inkomende goederen. Daarbij maakt hij gebruik van een reachtruck, waarvoor hij ook een certificaat heeft. Ook begeleidt Simon BBL-leerlingen bij vragen en houdt hij de controle op het opbergen van de inkomende goederen op de juiste locatie in het magazijn. Simon heeft ondertussen zijn mbo al een jaar afgerond en krijgt niet de bijpassende verantwoordelijkheden. Om deze reden houdt hij zijn ogen open voor een nieuwe uitdaging als Meewerkend Voorman Logistiek.

Simon heeft zich bij ons laten kennen als een rustige vriendelijke jongen. Hij zoekt enige vrijheid om zich binnen zijn functie naar eigen verantwoording te bewegen. Hij ziet werk liggen en zorgt dat de werkzaamheden naar behoren gebeuren. Nadat hij de werkzaamheden en collega’s heeft leren kennen, neemt hij de rol als kartrekker op zich waarbij hij altijd uitvoerend mee blijft werken. Daardoor krijgt hij het respect van zijn collega’s. Simon voorziet problemen voordat ze zich aandienen en anticipeert daar direct op. Hij gaat dan ook oplossingsgericht te werk en weet zijn collega’s daarin mee te krijgen. Op de werkvloer brengt Simon een zekere humorvolle instelling mee die collega’s veelal weten te waarderen.

Simon staat open voor diverse soorten organisaties en branches, maar zoekt in ieder geval een bedrijf met een Brabantse en directe cultuur. Hij hecht daarbij veel waarde aan een respectvolle wijze van communiceren en opbouwende kritiek.

Simon is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van minimaal € 1.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Controleren inkomende goederen
  • Reachtruck rijden
  • BBL leerlingen begeleiden

Functie

Meewerkend Voorman

Leeftijd

20

Woonplaats

Eindhoven

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, PowerPoint