Dennis (Warehouse Teamleider)

Dennis is een jongeman met logistieke én leidinggevende ervaring. Zo is hij vanuit zijn bijbaan in de supermarkt begonnen en doorgegroeid tot teamleider waarbij hij 4-12 medewerkers aanstuurde. Ook het opzetten en implementeren van commerciële acties en overleg met leveranciers behoorde onder andere tot zijn takenpakket.  Na 5 jaar besloot hij toen een stap te maken naar een functie in grafische richting omdat daar zijn studie op gericht was. Toen Dennis zag dat in de grafische sector niet zijn toekomst zou liggen, besloot hij zijn carrière over een andere boeg te gooien en koos voor een logistieke opleiding en bijbehorende functie (BBL, 32 uur per week) waar hij tot op heden zijn plezier uit haalt. Zijn opleiding verwacht hij in juli af te ronden. Ook hier heeft hij een leidinggevende functie waarbij hij ook zelf actief meewerkt. Hij houdt echter zijn ogen open voor een nieuwe uitdaging omdat de toekomst bij zijn huidige werkgever onzeker is.

Dennis hebben wij leren kennen als een rustige jongen die weet dat hij in zijn mars heeft, maar zich bescheiden opstelt. Hij heeft een stabiele loopbaan en heeft zijn leidinggevende capaciteiten in de praktijk mogen toepassen. Graag zou hij deze capaciteiten in zijn vervolgstap ook inzetten. Leiderschap zit ook in zijn natuurlijk karakter. In groepsverband is Dennis al snel iemand die de kartrekkersrol op zich neemt.

Dennis is een doorzetter die zorgt dat het werk af is wanneer hij naar huis gaat en vindt het geen probleem om over te werken waar nodig. Het is dan ook een jongen waar je van op aan kunt. Een Brabantse cultuur met korte lijnen, eerlijkheid en een persoonlijke sfeer onderling past het beste bij hem. Hier hecht hij ook veel waarde aan.

Dennis is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 10-12 fte medewerkers (Inpakkers, Orderpickers)
  • Dagelijkse leiding met betrekking tot de lopende orders 
  • Maken van een wekelijkse personeelsplanning
  • Controleren van pakbonnen en inboeken van orders
  • Verzendklaar maken van de uitgaande goederen
  • Laden van uitgaande goederen
  • Af en toe reachtruck rijden (geen certificaat)

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

27

Woonplaats

Veldhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels redelijk in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook