Boy (Expediteur)

Boy is een ambitieuze jonge man met 5 jaar leidinggevende ervaring. Hij heeft dit jaar zijn hbo Logistiek Management behaald bij de NHA. Bij zijn huidige werkgever heeft hij zich van Front Office Medewerker opgewerkt tot Vestigingsmanager van de grootste vestiging van Nederland en daarnaast vervuld hij de functie van Regiomanager. Hij stuurt zowel de werkplaats als het kantoor aan van de vestiging Utrecht. Hij coördineert de transporten van en naar de vestiging. In zijn rol als regio manager reist hij de diverse vestigingen af en kijkt hij hoe deze succesvoller kunnen worden. Hierbij heeft hij een e-learning ontwikkeld en coacht hij medewerkers. Boy onderhoudt contact met diverse leveranciers met betrekking tot het bevoorraden van de vestigingen. Uiteindelijk is Boy zowel verantwoordelijk voor zijn eigen vestiging als die van de franchise vestigingen. Boy is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek.

Boy is een sociale man die graag tussen de mensen staat wat betreft leiding geven. Hij is een echte teamplayer want samen moet je tenslotte de resultaten bereiken. Boy laat zich niet snel van de wijs brengen en kan de rust bewaren in drukke situaties. Hij gaat secuur en accuraat te werk en is pas tevreden wanneer processen succesvol verlopen. Hij werkt graag door totdat het werk klaar is en is altijd bereid om dat stapje extra te zetten.

Boy heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de gehele vestiging Utrecht. Onder zijn leiding is de vestiging ontwikkeld tot de grootste van Nederland
  • Leiding geven aan 5 medewerkers (werkplaats en kantoor)
  • Verantwoordelijk voor transporten van en naar de vestiging
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers
  • Ontwikkelen van e-learning methode voor interne werknemers
  • Verzorgen interne trainingen voor de vestigingen in zuid Nederland 

Functie

Expediteur

Leeftijd

26

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook)