Menno (Teamleider Customer Service)

Menno is een gemotiveerde jonge man. Hij is in 2016 afgestudeerd aan de hbo-opleiding International Business Management. Na zijn studie is hij aan de slag gegaan bij een handelsorganisatie als website coördinator. In deze functie verzorgde hij de inkoop van producten en het prijzen hiervan. Hij zocht nieuwe leveranciers om het assortiment uit te bereiden. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de klantenservice van een online shop van het bedrijf. Hij verzorgde SEO analyses en content voor de desbetreffende website. Hierna is hij doorgegroeid tot klantenservice manager binnen dezelfde organisatie. Hier stuurde hij 2 Customers Service Teamleiders + 2 Administratieve Medewerkers en 26 Customer Service Medewerkers aan. Menno was verantwoordelijk voor het budget van de afdeling Customer Service. Hij rapporteerde en analyseerde KPI’s van zijn medewerkers. In zijn leidinggevende rol heeft hij altijd meegewerkt op de afdeling en dit vindt hij erg prettig. Menno is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging in het verlengde van zijn huidige functie.

Menno is een leergierige loyale jonge man. Hij kan zich goed in mensen inleven en op een passende wijze daarop reageren. Hij is creatief wanneer het gaat om oplossingen verzinnen. Menno denkt altijd een aantal stappen vooruit waardoor hij procesmatig sterk is. Communicatief is Menno sterk en spreekt hij zijn talen. Hij pikt snel informatie op waardoor hij snel zelfstandig aan het werk kan. Klantgericht te werk gaan staat hoog bij Menno in het vaandel.

Menno heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Leiding geven aan 2 customer service teamleiders + 2 administratieve medewerkers en 26 customer service medewerkers
  • Beheren van het budget voor de customer service afdeling
  • KPI's analyseren en rapporteren
  • Bepalen van de strategie voor de klantenservice
  • Meetinstrumenten voor de website in werking stellen
  • Meewerken op de afdeling customer service

Functie

Teamleider Customer Service

Leeftijd

28

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift. Frans en Spaans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Magento, MS Office (Word, Excel, Outlook en PowerPoint)