Beata (Logistiek Medewerker)

Beata is een dame met ongeveer vijf jaar ervaring binnen de logistiek. Bij haar huidige werkgever, een logistiek dienstverlener, heeft zij verschillende functies bekleed waardoor Beata zeer goed inzicht heeft van de verschillende logistieke processen in en om het warehouse. Zo heeft zij ervaring met het coördineren en aansturen van de fysieke goederenstromen, ze is bekend met de verschillende documentatie en de afhandeling in SAP en daarnaast heeft zij ervaring met het plannen van transporten. Graag zou Beata zich binnen logistiek en transport verder ontwikkelen. Vandaar dat zij latent zoekt naar een nieuwe uitdaging. 

Dat Beata een harde werker is, blijkt uit haar mentaliteit. Zo is zij altijd stipt op tijd, is ze zeer kwaliteitsgericht en gaat ze niet naar huis voordat het werk is afgerond. Door prioriteiten te stellen en snel actie te ondernemen, gaat Beata goed om met spoedopdrachten. Ze denkt oplossingsgericht en straalt naar haar collega's rust uit, waardoor het stressniveau van de afdeling daalt. Tot slot wil Beata vooruit blijven gaan door zich te blijven ontwikkelen. 

Beata is in overleg beschikbaar en zij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.500,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de transportplanning voor 7 wagens 
  • Opmaken van de volumeplanning 
  • Aansturen en begeleiden van de chauffeurs 
  • Proactief monitoren van de transporten 
  • Bewaken en coördineren van de levertijden
  • Opstellen van rapportages in Excel

Functie

Logistiek Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en voldoende in geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Pools uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Tourmanager, Division, MS Office; Excel, Word, Outlook