Olcay (Declarant)

Olcay is een nette dame met ruim 17 jaar ervaring binnen de logistiek waarbij ze is doorgestroomd naar een functie als Douane Declarant waarin ze tot op heden met plezier werkzaam is. In haar loopbaan heeft Olcay te maken gehad met zowel import als export, klantenservice en alle administratieve werkzaamheden die daarbij horen. Ze heeft zich daarbij grotendeels gespecialiseerd op import waarbij ze contact houdt met klanten en de douane en allerhande belastingaangiftes doet conform wet- en regelgeving. Olcay heeft ervaring bij zowel logistiek dienstverleners als bij een douane specialist. Momenteel houdt ze haar ogen open voor een functie als Declarant waarbij de focus ligt op importwerkzaamheden.

Olcay is een vriendelijke en bescheiden vrouw met verstand van haar vak. Ze is goedlachs, staat positief in het leven en wil alle mogelijke ontwikkeling binnen haar vakgebied behalen. Om deze reden heeft ze ook naast haar fulltime baan en privéleven, de vakopleidingen voor Declarant gevolgd. Dat Olcay een doorzetter is en volledige inzet toont staat dan ook buiten kijf. Ze neemt haar verantwoording en verlaat het pand niet totdat het werk af is. Olcay hecht veel waarde aan een informeel hecht team waarbij niemand een ‘nummertje’ is.

Olcay heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek en heeft één kalendermaand opzegtermijn.

Werkzaamheden

  • Contact met klanten internationaal en met douane
  • Import; verzorgen van belasting aangiftes conform wet- en regelgeving
  • Bijspringen bij export werkzaamheden
  • Bijhouden van administratie

Functie

Declarant

Leeftijd

39

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Turks goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, KSD, LSP, MS Office; Word, Excel, Outlook