Maria (Logistiek Coördinator)

Maria heeft ruime ervaring als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie. Voordat Maria daar startte heeft ze haar talenkennis uitgebreid, zo werkte ze bijvoorbeeld als au pair in Italië en heeft ze gedurende én na haar studie Chinees in China gewoond en gewerkt. Ze heeft 2 jaar in Sjanghai gewerkt bij de Nederlandse Ambassade, op die manier maakte zij daar de taal machtig. Na een doorreis van enkele maanden is ze aan de slag gegaan bij de handelsorganisatie waar ze momenteel nog steeds werkzaam is als Logistiek Coördinator. Ze is daar van a-z verantwoordelijk voor alle cross-trade zendingen van recycle producten (papier en plastic). Daarnaast maakt ze alle contracten op, export documentatie en brengt ze de klant op de hoogte met betrekking tot de status van de zending. Maria is bijna tien jaar werkzaam bij dezelfde organisatie en wil graag aan de slag bij een handelsorganisatie/producent waarbij ze administratieve werkzaamheden kan uitvoeren en lekker in contact is met klanten en collega's. 

Maria is een rustige vrouw die veel van de wereld heeft gezien. Ze heeft een fijn voorkomen, en goede manier van communiceren. Ze kan uitstekend internationale contacten onderhouden in diverse talen. Maria is in onze ogen een goede en loyale collega, die zich makkelijk aanpast in verschillende situaties. 

Maria heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 34 uur. (4x9 is bespreekbaar, woensdag is haar parttime dag)    

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het A tot Z organiseren voor de dagelijkse coördinatie van alle cross trade zendingen van plastic en oud papier
  • Contact onderhouden met klanten, leveranciers, externe transporteurs, sales afdeling, trading afdeling, en directe collega’s 
  • Verzorgen voor de benodigde documentatie (contracten, CVO's, EUR1 en AT1)
  • Controleren van het kostenoverzicht m.b.t. de gemaakte afspraken met leveranciers, klanten en expediteurs 
  • Klanten op de hoogte brengen met betrekking tot de status van de zendingen 
  • Verzorgen en verwerken van de facturatie en alle andere voorkomende administratie 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

37

Woonplaats

Leiden

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Chinees, Duits en Italiaans goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact online, MS Office, Word, Excel & PowerPoint