Mounir (Warehouse Teamleider)

Toen Mounir ongeveer 14 jaar geleden begon met een tijdelijke functie in het warehouse, had hij niet bedacht dat hij daar nu nog steeds zou werken. Gedurende de jaren heeft hij zich bij zijn werkgever opgewerkt tot Shipping Coördinator en inmiddels is hij een van de medewerkers met de meeste kennis over de logistieke processen. Gedreven als Mounir is, heeft hij naast zijn fulltime baan op eigen houtje de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde afgerond. In zijn vrije uren heeft hij dan ook stage kunnen lopen bij een productie- en handelsorganisatie waar hij zich bezig heeft gehouden met een make-or-buy strategie en vervolgens tevens een inkoopstrategie. Nu Mounir zijn diploma op zak heeft, zou hij zich graag op professioneel vlak verder ontwikkelen. Vandaar dat hij latent zoekt naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat hierbij uit naar een functie met concrete mogelijkheden tot opleiding, ontwikkeling of doorgroei. 

Het werken onder tijdsdruk is voor Mounir geen enkel probleem. Sterker nog, dit brengt voor hem een extra uitdaging. Door gestructureerd te werk te gaan, zorgt hij dat zaken altijd netjes op tijd worden afgerond. In zijn huidige functie stuurt Mounir drie zeer verschillende afdelingen aan. Hij weet zijn manier van coachen hierop goed aan te passen en vindt het met name erg belangrijk om klaar te staan voor zijn teams. Daarnaast is hij analytisch sterk doordat hij goed kan filteren in data. 

Mounir heeft een bruto salarisindicatie van € 3.200,- per maand en hij heeft een maand opzegtermijn.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van onderzoek om een make or buy strategie te formuleren
  • Uitvoeren van interviews met inkoop, verkoop en productie 
  • Onderzoeken van de externe markt 
  • In kaart brengen van de kosten voor de productie in eigen beheer
  • Schrijven van een adviesrapport om het product in te kopen 
  • Uitvoeren van een ABC-analyse 
  • Met behulp van een Kraljic Matrix classificeren van producten op basis van inkooprisico en de invloed op het bedrijfsresultaat (inkoopstrategie)

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

40

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits en Arabisch voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel, Word, Outlook