Victor (Project Coordinator)

Victor is een man met gedegen ervaring op het gebied van logistieke exportstromen en werkt het liefst heel internationaal. Hij heeft zich gaandeweg zijn carrière steeds meer ontwikkeld op Logistiek vlak. Binnen zijn vorige werkgever heeft hij op projectbasis het zwaar transport verzorgd, inclusief de bijbehorende documentaties en inspecties. Dit materieel moest op projectlocaties door de hele wereld terechtkomen, en per project werden de meest efficiënte routes bepaald en opgezet. Ook dit viel allemaal onder de verantwoordelijkheid van Victor. Daarna heeft hij ook de andere kant van de exportstromen mogen meemaken. Victor heeft anderhalf jaar gewerkt op de projectlocaties in Qatar, Abu Dhabi en Doha, waar hij de goederen ontving. Vervolgens zorgde hij ervoor dat deze goederen werden ingeklaard, en in het desbetreffende land op de juiste locatie en het juiste tijdstip terechtkwamen. Hij heeft dan ook veel verstand van de gehele stroom omtrent import en export van zwaar en technisch materieel. Momenteel wil hij dolgraag een nieuwe uitdaging starten als Export Coördinator of Projectmanager, gericht op internationale Logistiek.

Victor krijgt een twinkeling in zijn ogen als hij praat over de ervaring die hij door de jaren heeft opgedaan. Hij is een ware globetrotter en heeft daardoor veel kennis van internationale zaken en Logistiek. In zijn kinderjaren heeft hij een tijdje in Taiwan gewoond, wat wellicht heeft gezorgd voor ontstaan van zijn liefde voor export. Sindsdien heeft hij niet alleen privé gereisd maar ook voor zijn werk veel internationale werkzaamheden verricht. Tijdens het gesprek heeft Victor zich laten kennen als een bescheiden en rustige man, met goede communicatieve vaardigheden en verstand van zaken. Victor heeft het graag druk en aardt het beste in een omgeving waar hij van zijn verantwoordelijkheden zijn ‘eigen winkeltje’ kan maken. Hij heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, en kwaliteit en veiligheid staat bij hem hoog in het vaandel. Hij zal dan ook niets aan toeval overlaten.

Victor is per oktober fulltime beschikbaar, mogelijk eerder in overleg. Verder heeft hij een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Op locatie van het project verantwoordelijk voor logistieke handeling omtrent ontvangst van zwaar materieel
  • Inklaren van goederen en regelen van vergunningen etc.
  • Zorg dragen voor projectplanning en deze afstemmen met de klant
  • Organiseren en aansturen van het projectteam
  • Bewaking van voortgang van het projecten eventuele risico's
  • Projectverantwoording naar interne en externe stakeholders
  • Lezen van technische tekeningen en method statements
  • Budgetverantwoordelijke en verantwoordelijk voor facturen
  • Onder andere gewerkt op project sites in: Qatar, Abu Dhabi en Doha

Functie

Project Coordinator

Leeftijd

43

Woonplaats

Valkenswaard

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels zeer goed in woord en geschrift; Duits redelijk in woord

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, PowerPoint, Outlook