Helen (Customer Service Medewerker)

Helen is een zeer ervaren dame op het gebied van Customer Service en Sales Support. Ze heeft gedurende haar werkcarrière bij diverse bedrijven de functie van Customer Service en Sales Support vervuld. In deze functie is ze verantwoordelijk voor het gehele order traject. Ze verwerkt de orders administratief, schakelt met externe vervoerders voor het transport en maakt de transportdocumentatie op. Daarnaast is Helen eerste contactpersoon voor klanten met betrekking tot de levering van de bestelling. Ze is verantwoordelijk voor het afhandelen van claims en vergoeden hiervan. Helen heeft ook ruime ervaring met het verwerken van de facturatie. Helen is op zoek naar een uitdaging als Customer Service Medewerker / Sales Support.

Helen is een gemotiveerde spontane dame met ruime ervaring binnen de logistiek. Ze heeft een zeer ruime talenkennis door haar internationale karakter. Ze is iemand die graag en hard werkt en daarnaast loyaal is naar haar werkgever. Indien nodig zal ze het stapje extra zetten om tot het juiste resultaat te komen. Ze staat stevig in haar schoenen en is communicatief sterk, zowel telefonisch als face-to-face. Klantgericht te werk gaan staat bij Helen hoog in het vaandel. Ze gaat op zoek naar een geschikte oplossing die zowel haalbaar is voor de organisatie als goed is voor de klant.

Helen is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. Helen is in overleg 32/40 uur beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele order traject van aanvraag tot uitlevering.
  • Administratief verwerken van orders.
  • 1e contactpersoon voor klanten m.b.t. levering.
  • Transportopdrachten uitzetten bij externe vervoerders.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

49

Woonplaats

Roermond

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Grieks goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Axapta, Lotus Notes, MXP, OnGuard, AS400, Exact en MS Office