Joost (Transportplanner)

Joost is een ervaren man met 17 jaar ervaring als Transportplanner / Expediteur. Hij heeft zowel ervaring in het plannen van eigen vrachtwagens als in het plannen van externe vrachtwagens. Joost heeft transporten ingekocht en verkocht op de markt voor onder andere Frankrijk, Italië en Duitsland. Gedurende de dag stuurt hij de chauffeurs aan in de dagelijkse werkzaamheden. Bij zijn huidige werkgevers is Joost verantwoordelijk voor het voeren van sollicitatiegesprekken met chauffeurs en maakt hij de verlofplanning voor de chauffeurs. Momenteel werkt hij in verschoven diensten en is hij latent op zoek naar een uitdaging als Transportplanner / Expediteur in dagdienst.

Joost is een rustige gedreven man. Hij is zeer stressbestendig en kan in drukke situaties het overzicht goed bewaren en prioriteiten stellen uit diverse werkzaamheden. Joost is sterk in het contact met klanten, collega’s en chauffeurs. Hierin kan hij ze menselijk benaderen en ondertussen het belang van de onderneming in zijn achterhoofd houden. Joost is altijd op zoek naar een rendabele planning en gaat hierin resultaatgericht te werk.

Joost heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Maken van de distributieplanning voor 12 vrachtwagens en 100 busjes
  • Inplannen van ad hoc opdrachten gedurende de dag
  • Aansturen van ongeveer 80 chauffeurs
  • Voeren van sollicitatiegesprekken met chauffeurs
  • Maken van de verlofplanning voor chauffeurs
  • Assisteren op andere afdelingen indien nodig

Functie

Transportplanner

Leeftijd

47

Woonplaats

Roermond

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift. Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook)