John (Logistiek Manager)

John heeft als Teamleider Logistiek ruim 20 jaar leidinggevende ervaring opgedaan bij een organisatie gespecialiseerd op het gebied van kwalitatief hoogwaardige halffabricaten voor de levensmiddelen- en drankenindustrie. Binnen de organisatie is John werkzaam geweest bij verschillende divisies en daarbij heeft hij diverse werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van logistiek en productie. Zo is John in zijn huidige functie verantwoordelijk voor de in- en outbound goederenstroom en het voorraadbeheer. Om de logistieke processen in goede banen te leiden schakelt John continu tussen de leveranciers, de klanten en de Customer Service afdeling zodat een juiste levering van de orders kan worden gerealiseerd. Daarnaast geeft John leiding aan 10 medewerkers. Hij voert functioneringsgesprekken, stelt werkinstructies op en verzorgt diverse opleidingen voor de medewerkers. De overstap naar een andere divisie heeft voor John niet de verwachte gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling meegebracht en daarom is hij op dit moment op zoek naar een management functie met raakvlakken op het gebied van logistiek en productie.

John is recht voor zijn raap en werkt graag toe naar vastgestelde doelen. Nieuwe ontwikkelingen en verbeterprocessen binnen een organisatie hebben een prikkelend effect op John. Hij kijkt breder dan zijn functie en wil graag meegroeien met een organisatie door zich persoonlijk te blijven ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld softwaresystemen. Door continu aanwezig te zijn op de werkvloer weet John de beste resultaten uit zijn team en uit zichzelf te halen. Hij weet zijn team te enthousiasmeren om met plezier hun werk te verrichten. Hij is ervan overtuigd dat een goede sfeer op de werkvloer resulteert in betere werkresultaten.  

John is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de voorraadbeheer (gekoppeld aan SAP).
  • Aanpassen van bestelhoeveelheden, levertijden en hoeveelheid voorraad. 
 • In goede banen leiden van de goederenstroom, in- en outbound.
 • Doorvoeren van Operational Excellence (Lean) systemen. 
 • Toezien op veilig en hygiënisch werken volgens HACCP, FSSC en VCA (Lid van het HACCP team).  
 • Overleg voeren met leveranciers over de orderplanning en levering en vervolgens doorschakelen naar de klanten en Customer Service afdeling. 
 • Controleren van de voortgang van orders aan de hand van de vastgestelde KPI's. 
 • Verantwoordelijk voor de personeelsplanning, waar nodig zelf meewerken op de afdeling. 
 • Het opstellen van werkinstructies voor medewerkers. 
 • Het voeren van functioneringsgesprekken. 
 • Fungeren als aanspreekpunt voor de medewerkers. 

 

Functie

Logistiek Manager

Leeftijd

45

Woonplaats

Weert

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office; Excel, Word, Outlook.