Wouter (Warehouse Teamleider)

Met bijna 30 jaar leidinggevende ervaring binnen de Logistiek, en een uitermate stabiel cv, is Wouter een zeer betrouwbare Logistiek Teamleider. Zijn ervaring ligt bij het aansturen van groepen tussen de 25 en 30 medewerkers, zowel in het transport als binnen een warehouse omgeving. Dat maakt dat Wouter de verschillende processen goed begrijpt, waardoor hij zowel als Teamleider Warehouse als Teamleider Transport inzetbaar is. In zijn huidige functie matcht Wouter helaas niet met de bedrijfscultuur, vandaar dat hij momenteel actief zoekt naar een nieuwe uitdaging als Teamleider binnen de Logistiek. 

Voor Wouter staat het plezier in het werk voorop. Het liefst is hij veel te vinden op de operatie, waar hij onder de mensen werkt. Hij vindt het gaaf om te zien dat de prestaties van zijn team door sturing en begeleiding naar een hoger niveau te tillen zijn. Naast zijn carrière als leidinggevende is Wouter al jaren actief binnen de voetballerij, waar hij als Trainer en Coördinator aan het hoofd heeft gestaan van diverse elftallen. Ook daar maakt hij gebruik van zijn kracht voor het samenstellen en coachen van teams. In zijn aansturing is Wouter helder; hij windt er geen doekjes om en kan ook direct zijn wanneer de situatie daarom vraagt.

Wouter is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de goederenontvangst en de controle van orders; 
  • Inplannen van chauffeurs;
  • Voeren van sollicitatie-, beoordelings- en ziekteverzuimgesprekken;
  • Verantwoordelijk voor de urenregistratie;
  • Bewaken van de toepassing van 5S binnen het magazijn;
  • Begeleiden van audits;
  • Nauw betrokken bij de implementatie van het nieuwe WMS.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

54

Woonplaats

Veghel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederland goed in woord en geschrift; Engels en Duits goed in woord en voldoende in geschrift

Computervaardigheden

SAP, custom WMS, MS Office; Excel, Word, Outlook