Meysam (Logistiek Engineer)

Meysam is een gedreven enthousiaste hbo’er met 1,5 ervaring binnen de logistiek. Hij werkt momenteel als service delivery officer. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het verdelen van het werk en het monitoren van het dagelijkse proces. Indien er problemen ontstaan is Meysam aanspreekpunt om intern hoger te escaleren om de workload te kunnen verzetten. Hij voert meetings met klanten dmv skype om af te spreken wat voor werk er die dag verzet gaat worden. Daarnaast is Meysam 1e aanspreekpunt voor transporteurs en klanten bij problemen en vragen. Momenteel is Meysam latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als logistiek engineer of data analist.

Meysam is een spontane jonge man. Hij is zeer flexibel qua werkzaamheden en altijd bereid om een stapje extra te zetten om tot het goede resultaat te komen. Daarnaast werkt hij graag in teamverband, maar kan hij ook goed zelfstandig zaken oppakken. Meysam gaat perfectionistisch te werk en gaat op zoek naar de juiste oplossing en de oorzaak van problemen. Hij is sterk in het schakelen tussen diverse partijen en diverse lagen binnen de organisatie.

Meysam heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Beheren van het ordermanagement
  • Monitoren van het gehele proces
  • Voeren van skype-gesprekken met klanten mbt de workload 
  • 1e contactpersoon voor transporteurs voor vragen en problemen
  • 1e contact persoon voor klanten voor vragen en problemen

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

30

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Dari/farsi goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift. Spaans redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office; Excel, Word, Outlook