Meysam (Logistiek Coördinator)

Meysam is een gedreven, enthousiaste hbo’er met inmiddels 5 jaar ervaring binnen de logistiek. Hij werkt momenteel als Transport Coördinator. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het verdelen van het werk en het monitoren van het dagelijkse proces. Indien er problemen ontstaan is Meysam aanspreekpunt om intern hoger te escaleren om de workload te kunnen verzetten. Hij voert meetings met klanten via Skype om af te spreken wat voor werk er die dag verzet gaat worden. Daarnaast is Meysam 1e aanspreekpunt voor transporteurs en klanten bij problemen en vragen. Momenteel is Meysam latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Accountmanager, wetens zijn opleiding Commerciële Economie of als Data Analist.

Meysam is een spontane man. Hij is zeer flexibel qua werkzaamheden en altijd bereid om een stapje extra te zetten om tot het goede resultaat te komen. Daarnaast werkt hij graag in teamverband, maar kan hij ook goed zelfstandig zaken oppakken. Meysam gaat perfectionistisch te werk en gaat op zoek naar de juiste oplossing en de oorzaak van problemen. Hij is sterk in het schakelen tussen diverse partijen en diverse lagen binnen de organisatie. Klanten zijn bij Meysam koning op het gebied van relatiemanagement, maar ook op het gebied van verkoop. Verkoop is dan ook hetgeen hij mist binnen zijn huidige functie.

Meysam heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Beheren van het ordermanagement;
  • Monitoren van het gehele proces;
  • Voeren van skype-gesprekken met klanten m.b.t. de workload; 
  • Schakel tussen klanten, transporteurs en interne afdelingen;
  • Beheren van klantrelaties;
  • 1e contactpersoon voor transporteurs voor vragen en problemen;
  • 1e contact persoon voor klanten voor vragen en problemen;
  • Dienen als vraagbaak voor interne afdelingen. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

33

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Dari/farsi goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift. Spaans redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word en Outlook).