Quincy (Assistent Expediteur)

Quincy heeft inmiddels zijn diploma in ontvangst mogen nemen voor Internationale Handel (mbo niveau 4). Tijdens zijn studie heeft hij kennis gemaakt met de logistiek door zijn stages en vakkenpakket. Hij heeft inmiddels een jaar ervaring opgedaan in de logistiek middels stage bij een Forwarder en Retailer. Als Assistent Expediteur was hij verantwoordelijk voor het controleren, ophalen en verwerken van diverse documentatie. Hier stond hij dagelijks in contact met de externe vervoerders en agentschappen. Quincy voelt zich in de logistiek als een vis in het water. Door te schakelen tussen de administratieve werkzaamheden en het contact met externe partijen blijft de dynamiek voor Quincy aanwezig. De dynamiek i.c.m. de hectiek zorgt ervoor dat hij zich verder wil ontwikkelen in de logistiek, bijvoorbeeld in de rol van een Assistent Expediteur of Assistent Transportplanner.

Quincy hebben wij leren kennen als een gedreven jonge man. De gedrevenheid gecombineerd met zijn representatieve voorkomen en communicatieve vaardigheden zorgt ervoor dat hij een mooie basis heeft in de logistiek. Quincy beschrijft zichzelf als een doorzetter, dit blijkt ook in zijn prestaties als voetballer.

Quincy is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.000,,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Geheel verantwoordelijk van A-Z voor het tijdig en correct verzorgen van de documentatie voor de organisatie van zowel de import- als exportzendingen middels wegtransport en zeevracht.
  • Verantwoordelijk voor het opvragen, verwerken en controleren van diverse transportdocumentatie, zoals BL's, DGD en invoices.
  • Contact onderhouden met de klanten voor het opmaken van een compleet transportdossier.
  • Nauw contact onderhouden met de externe vervoerders en agentschappen voor het opvragen van diverse transportdocumentatie.

Functie

Assistent Expediteur

Leeftijd

21

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Diverse ERP-systemen, MS Office; Word, Outlook, Powerpoint