Richard (IT Business Analist)

Richard is ruim 5 jaar werkzaam binnen de logistieke sector. Hierin is hij begonnen als magazijnmedewerker en heeft alle voorkomende taken in het magazijn uitgevoerd. Vanwege zijn opleidingsachtergrond toonde Richard naast de magazijnwerkzaamheden enorm veel interesse in systemen die binnen een organisatie werden ingezet. Zo heeft hij bij zijn eerste werkgever zijn kennis en ervaring van Excel ingezet om een nieuwe spreadsheet met formules te ontwikkelen om het maken van etiketten voor nieuwe en bestaande producten te vergemakkelijken. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het indelen van logistieke processen binnen een organisatie. Dit heeft hij gedaan door een nieuw systeem te testen en werkinstructies te ontwikkelen voor de medewerkers. In zijn functie als commercieel medeweker binnendienst heeft Richard laten zien dat zijn kracht ligt in het administratief vastleggen van gegevens door ERP systemen in te zetten. Hij heeft veel hulp geboden in het opstellen van procedures voor een nieuw systeem en heeft een handleiding gemaakt zodat de medewerkers binnen de organisatie hiermee aan de slag kunnen. Op dit moment is Richard op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn interesse voor voorraad- en locatiebeheer kan inzetten om bestaande of nieuwe systemen te ontwikkelen voor een zo optimaal mogelijke indeling van de werkomgeving.

Richard is een zelfstandige medewerker die graag structuur aanbrengt in zijn werk. Dit doet hij door naast zijn werkzaamheden aan de slag te gaan met systemen die binnen een organisatie worden ingezet. Hij hoeft maar een keer te zien hoe een programma wordt gebruikt en kan er vervolgens zelfstandig mee aan de slag. Zijn kracht ligt in het ordenen van de voorraad en het verbeteren van het proces binnen de werkomgeving.

Richard is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 2.450,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Bedrijf zat midden in een overstap van het systeem Unispecs naar Exact online, hierbij veel hulp geboden in het opstellen van procedures over hoe het programma kan worden gebruikt. 
  • Handleiding opgesteld hoe te werken met het nieuwe systeem
  • Opstellen van offerte's 
  • Verkooporders invoeren
  • Verantwoordelijk voor de voorraadbeheer en de locatie beheer 
  • Bewaken van levertijden 

Functie

IT Business Analist

Leeftijd

28

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

De Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. De Duitse taal voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, Exact Online, Infor LN, MS Office; Excel, Word, Outlook