René (Warehouse Supervisor)

René is een ervaren man binnen de logistiek met ruime leidinggevende ervaring. Hij is momenteel werkzaam als Supervisor Warehouse waarin hij 5-40 medewerkers aanstuurt afhankelijk van de afdeling.

Hij stuurt de medewerkers aan in de dagelijkse werkzaamheden en maakt de werkverdeling. Hij monitort het gehele proces en indien er bottlenecks ontstaan, zal hij het proces herinrichten zodat de workload aan het einde van de dag is verzet. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het gehele retourproces. Hij verwerkt de retouren zowel administratief als fysiek en maakt rapporten op voor de klant. René voert functioneringsgesprekken voor zijn medewerkers.

René is een gedreven man met ruime ervaring binnen de logistiek. René is een open en eerlijke man die open communiceert naar collega’s. Hij verwacht deze open communicatie ook van zijn collega’s. René is een doorzetter en gaat altijd op zoek naar verbeteringen in het proces. Deze zal hij toelichten aan zijn medewerkers om het zo snel en goed mogelijk te implementeren. Hij is procesmatig sterk door zijn ervaring waardoor hij de verbetering snel ziet. Hij vormt een hecht team binnen de organisatie om zo samen te werken aan een goed resultaat.

René heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 5-30 warehouse medewerkers afhankelijk van de afdeling
  • Coachen van de medewerkers
  • Maken van de werkverdeling
  • Organiseren van het retourproces
  • Administratief en fysiek verwerken van retourzendingen

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

49

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Duits goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, Outlook)