Koen (Meewerkend Voorman)

De diversiteit van de werkzaamheden binnen de Logistieke sector zorgt dat Koen zich thuis voelt binnen de branche. Met ruim 5 jaar ervaring die hij heeft opgedaan bij logistieke dienstverleners is Koen vastberaden om zijn ambitie voor een leidinggevende functie na te streven. Om dit te realiseren heeft hij besloten om naast zijn dagelijkse werk, begin 2019 een opleiding Logistiek Supervisor te volgen. Bij zijn huidige werkgever is Koen werkzaam als Meewerkend Voorman en is hij verantwoordelijk voor een correct verloop van logistieke processen. Dit doet hij door actief aanwezig te zijn op de werkvloer bij de afdelingen expeditie en in- en uitslag waarbij hij controleert of het picken en het verzendklaar maken van de producten op de juiste manier verloopt. Bij afwijkingen, klachten of schade zorgt Koen voor de verwerking in de voorraad. Met het uitzicht op persoonlijke groei binnen de branche is Koen latent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Koen is een directe jongeman en staat stevig in zijn schoenen. Hij voelt zich het beste thuis in een informele organisatie met korte communicatielijnen, waarbij hij direct feedback kan krijgen van zijn leidinggevenden. Daarnaast hecht hij veel waarde aan vastgestelde werkprocedures en een open communicatie tussen de medewerkers. Dit laat hij zien door te luisteren naar de meningen van de medewerkers en door deze mee te nemen in het verbeterproces van de operationele processen. Hij staat niet graag stil en laat dit zien door breder te kijken dan zijn functie en tijdens zijn werk diverse werkzaamheden binnen het magazijn op te pakken. Dit alles doet hij met het oog op zijn persoonlijke ontwikkeling, om steeds nieuwe aspecten binnen het werkveld onder de knie te krijgen. 

Koen heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand en heeft een opzegtermijn van één maand.

 

Werkzaamheden

  • Continu aanwezig op de werkvloer en schakelen tussen de afdelingen expeditie en in- en uitslag.
  • Verantwoordelijk voor de voorraadbeheer.
  • Meegewerkt aan het opzetten van logistieke processen voor een nieuwe klant.
  • Controleren van picking werkzaamheden.
  • Mede aansturen van 8/10 medewerkers.
  • Troubleshooting - bij schade, afwijkingen of retouren aanpassen van de voorraad en schakelen tussen afdeling voor de administratieve verwerking. 
  • Samen met 2 collega's verbetervoorstellen voor het logistieke proces toepassen. 
  • Samenstellen van laadlijsten met behulp van Excel. 

Functie

Meewerkend Voorman

Leeftijd

26

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

De Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Vanboxtel, RSB, MS Office (Excel, Word, Outlook)