Mike (Supervisor Logistiek)

Mike is een Supervisor/Manager met gedegen ervaring op logistiek gebied. Daarnaast heeft hij ook te maken gehad met productie. Mike is allround, direct onder de directie, verantwoordelijk geweest voor diverse afdelingen zoals Outbound, Inbound, Orderpicking en Productie. Daarbij was hij budgetverantwoordelijk, voerde hij functioneringsgesprekken, beheerde hij de voorraad, was hij verantwoordelijk voor de KPI’s, procesoptimalisatie en aansturen van medewerkers tot ongeveer 80 FTE. In praktijk heeft Mike dan ook niet alleen ervaring als Supervisor, maar was hij ook plaatsvervangend Site/Plant Manager. Door de aflopende economische situatie in de grafische sector, houdt Mike zijn ogen open voor een nieuwe uitdaging als Logistiek Manager.

Mike is een man met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, die straalt bij het praten over logistiek. Hij zegt dan ook “Ik vind logistiek gewoon prachtig”. Mike is een besluitvaardige leidinggevende met een menselijke stijl van leidinggeven. Hij is dan ook graag op de werkvloer te vinden om de binding met zijn collega’s op te zoeken en alle ins en outs van wat er speelt op de werkvloer te leren kennen. Mike heeft een duidelijke visie, welke hij niet onder stoelen of banken schuift, maar heeft respect voor zijn meerderen. Hij is positief ingesteld en houdt ruimte voor humor ondanks dat hij zijn werk erg serieus neemt.

Mike is fulltime beschikbaar, heeft 1 kalendermaand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor 10 afdelingen waaronder Inkoop, Logistiek, Ordermanagement, Snijafdeling, Drukafdeling en Rotatieafdeling.
  • Aansturen van 23 FTE verdeeld over diverse vestigingen.
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken en werkoverleg.
  • Procesoptimalisatie.
  • Implementeren nieuwe systemen.
  • Voorraadbeheer.
  • Budget verantwoordelijkheid.
  • Inkoop.
  • MT Lid - directe verantwoording aan de directie.

Functie

Supervisor Logistiek

Leeftijd

45

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Duits uitstekend in woord en geschrift. Engels goed tot uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Pkms, Baan, Technique, Dims, PSS, SAP, MS Office (Word, Excel, Powerpoint)