Wouter (Logistiek Manager )

Wouter heeft ruim 15 jaar werkervaring in verschillende functies bij verschillende logistiek dienstverleners. In zijn huidige rol als Assistent Manager Logistiek is Wouter verantwoordelijk voor het maken en controleren van transportritten van zo'n 25 vrachtwagens het optimaliseren van logistieke processen, zoals het externe transportproces, het controleren van de uren van de chauffeurs en het aanspreekpunt zijn voor andere filialen en chauffeurs behoren ook tot Wouter zijn takenpakket. Daarnaast is Wouter verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer. Zo meld hij dagelijks zo'n 8 schades/storingen of mankementen bij de monteur. In Wouter zijn vorige functie als Transportplanner heeft hij ervaring opgedaan in het controleren van vrachtbrieven, het maken van rapportages voor externe transporteurs en het maken van de personeelsplanning van ruim 23 werknemers. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen doorgroeimogelijkheden zijn, is Wouter op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de logistiek.

Wouter is betrouwbaar als het gaat om werktijden en vragen. Zo is hij eerder te vroeg dan te laat en wanneer collega's met vragen rondlopen, kunnen ze altijd bij hem terecht. Wouter biedt een luisterend oor aan zijn collega's, zo weet hij wat er thuis speelt bij chauffeurs, mede doordat hij regelmatig met hen communiceert. Op eerste gezicht kan Wouter rustig en stil overkomen, maar tijdens een gesprek is hij verre van stil! Daarnaast pakt hij dingen snel op, zo weet hij snel zijn weg te vinden met nieuwe computersystemen.

Wouter heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Dagelijks de transportplanning voor de ochtend van 25 geconditioneerde vrachtwagens controleren;
  • Verantwoordelijk voor het controleren van uren van 25 chauffeurs van de vorige dag;
  • Temperatuurcontrole van de vrachtwagens verwerken in excel;
  • 20 retourbonnen per dag controleren en accorderen;
  • Dagelijks de transportplanning van 25 eigen vrachtwagen maken voor de volgende dag;
  • Verantwoordelijk voor de wagenparkbeheer. De schades, storingen en mankementen van de vrachtwagens melden bij de monteur zo'n 8 keer per dag;
  • Het aanspreekpunt zijn voor andere filialen en chauffeurs;
  • Het verbeteren van het extern transportproces. Zoals vrachtbrieven aangemaakt, aangezien ze die nog niet hadden en een database voor de externe transporteurs bijgehouden in excel.

Functie

Logistiek Manager

Leeftijd

30

Woonplaats

Tiel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

VWO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en voldoende in geschrift

Computervaardigheden

TPP, Smarttour, PMS, Ubuntu Server, Linux Distro's, MS Office: Word, PowerPoint, Outlook