Rens (Logistiek Coördinator)

Rens is een Logistiek Coördinator met meer dan vijftien jaar ervaring in de Logistiek. Deze ervaring heeft hij opgedaan zowel als In- en Outbound Coördinator. Hetgeen wat Rens aanspreekt in zijn huidige functie is het volledig ontzorgen van de klant en het leveren van extra service. Dit heeft hem ook een erkenning opgeleverd vanuit zijn opdrachtgever: zijn uitstekende inzet van de zeven jaar, waarbij hij volledig verantwoordelijk was voor de betreffende opdrachtgever, heeft daarvoor gezorgd. Dankzij Rens zijn ervaring is hij breed inzetbaar. Hij is momenteel een sparringspartner voor zijn opdrachtgever omtrent voorraden en bestelmomenten. Dit hoort niet bij zijn takenpakket, maar is een stuk extra service die Rens graag biedt. Doordat zijn huidige werkgever enorm aan het groeien is, merkt hij dat de kwaliteit van service hieronder lijdt. Dit is voor Rens de grootste reden om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een coördinerende of planmatige functie in de Logistiek of Transport.

Rens is een rustige, eerlijke man, die weet waar zijn krachten liggen. Hij is enorm betrokken bij zijn werkgever en vindt dat alle collega's, gezamenlijk, voor het hoogst haalbare doel moeten gaan. Nieuwe collega's werkt hij met plezier in, zolang deze gemotiveerd zijn. Door zijn betrokkenheid zijn eventuele weekend- en telefoondiensten geen probleem. Verder werkt Rens secuur, is hij zeer klantgericht en leergierig aangelegd.

Rens heeft een opzegtermijn van een maand, maar is daarna fulltime beschikbaar. Verder heeft hij een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Volledig verantwoordelijk voor alle inbound planningen voor verschillende opdrachtgevers (ADR & Food);
  • Verantwoordelijk voor het administratief verwerken van de voorraad;
  • Contact onderhouden met opdrachtgevers omtrent voorraden en bestelmomenten;
  • Contact onderhouden met collega's van de chauffeursbalie, outbound en transportplanners;
  • Op- en overslag van goederen;
  • Adviserende rol richting de opdrachtgevers;
  • Inslaan van goederen;
  • Incidenteel douanewerkzaamheden oppakken;
  • Administratief verwerken van bovenstaande werkzaamheden.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

39

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, MS Office; Excel, Word, Outlook, PowerPoint