Koen (Meewerkend Voorman)

Koen is tijdens zijn opleiding Logistiek Teamleider aan de slag gegaan bij een fabrikant als Logistiek Medewerker. Inmiddels heeft hij vier jaar werkervaring opgedaan, waarbij hij alle voorkomende expeditie en assemblagewerkzaamheden heeft uitgevoerd. Koen is een jongeman die graag aan het werk gaat en dit laat hij zien door nieuwe taken naar zich toe te trekken. Zo heeft hij het initiatief genomen om binnen de organisatie naast zijn huidige werkplek aan de slag te gaan op een andere afdeling. Op die manier hoopte hij op meer diversiteit in zijn werkzaamheden. Vanwege de veranderende structuur binnen de organisatie heeft hij geen directe leidinggevende op de werkvloer, waardoor hij het gevoel heeft stil te staan in zijn persoonlijke ontwikkeling. Daardoor is Koen op dit moment op zoek naar een functie als Meewerkend Voorman, waarbij hij gedurende zijn werktijd de handen uit de mouwen kan steken en een stapje extra kan zetten.

Koen staat stevig in zijn schoenen en is een gemotiveerde medewerker. Hij neemt graag verantwoordelijkheden over nieuwe taken en is dus breed inzetbaar. Dit komt terug in zijn flexibele instelling met betrekking tot zowel werkzaamheden als werktijden. Ook is hij bereid om in diensten te werken. In een nieuw team weet Koen snel zijn draai te vinden en daarbij hecht hij veel waarde aan begeleiding van ervaren collega’s.

Koen heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 2.100,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. 

Werkzaamheden

  • Telefonisch contact onderhouden met leveranciers en, indien nodig, het plannen van leveringen van onderdelen;
  • Uitvoeren van expeditiewerkzaamheden;
  • Laden en lossen van wagens;
  • Opstellen documentatie (CMR, paklijsten);
  • Assemblage werkzaamheden uitvoeren zoals het plaatsen en inbouwen van onderdelen;
  • Gedurende een jaar begeleiden van twee BBL-leerlingen.

 

Functie

Meewerkend Voorman

Leeftijd

23

Woonplaats

Bergeijk

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

De Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP