Corne (Warehouse Teamleider)

Corne heeft ruim veertien jaar werkervaring als Logistiek Teamleider bij een horecagroothandel. Binnen de organisatie wordt hij gezien als een breed inzetbare medewerker. Hij is namelijk verantwoordelijk voor een correct verloop en de controle van de binnenkomende goederen, het coördineren van de orderverwerking en het opstellen van de planning. Elk artikel dat wordt geleverd valt onder zijn verantwoordelijkheid. Daarom zorgt Corne voor de tellingen van de voorraad en dat alles op de juiste plek in het magazijn terechtkomt. Om dit logistieke proces succesvol te laten verlopen, begeleidt hij acht medewerkers op de afdeling en springt hij zelf bij op de werkvloer wanneer dit nodig is. Corne is al een lange tijd werkzaam bij zijn huidige werkgever en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Teamleider. Hij is op zoek naar een nieuwe werkomgeving, waar hij zijn kennis en kunde in kan zetten om logistieke processen succesvol te laten verlopen.

Corne is een sociale medewerker met een aanpakkersmentaliteit. Hij kijkt breder dan zijn functie. signaleert direct afwijkingen in het proces en zet dit graag om in mogelijkheden tot verbetering. Zo zorgt hij er in zijn huidige functie voor dat alle goederen op de juiste wijze worden geplaatst in het magazijn. Zo kan tijd worden bespaard bij het verwerken van de orders. Daarnaast werkt Corne erg nauwkeurig en, in combinatie met zijn enorm goede geheugen, weet hij snel structuur en overzicht in zijn werkzaamheden aan te brengen. Medewerkers zien Corne als een gezellige collega met een goede dosis humor, waar zij hun ei bij kwijt kunnen.

Corne heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor een correct verloop en controle van het inkoopproces, het coördineren van de orderverwerking en het opstellen van de productieplanning;
 • Aansturen van de afdeling van acht medewerkers op de afdeling Logistiek met betrekking tot de goederenontvangst;
 • Verantwoordelijk voor beheer en overzicht van voorraadvolumes;
 • Inboeken en controleren van binnenkomende goederen;
 • Contact onderhouden met leveranciers met betrekking tot de productieorders; 
 • Dagelijks of wekelijks de personeelsplanning opstellen en het voeren van functioneringsgesprekken;
 • Verdelen van de taken van medewerkers om te zorgen voor een snelle en efficiënte verwerking van de binnenkomende orders;
 • Ondersteunen van de reparatie- en retourenafdeling;
 • Contact onderhouden met andere afdelingen, waaronder Inkoop om de voorraad op peil te houden;
 • Organiseren en uitvoeren van voorraadtelling;
 • Op de werkvloer bijspringen en uitvoeren van heftruckwerkzaamheden. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

40

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

De Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Maginus, MS Office; Word, Outlook, Excel